Преслава е истинска работна пчеличка. През месец май звездата на „Пайнер“ има 19 официално обявени участия и ще пее на няколко частни партита.

Хонорарът й за изяви е 8 хиляди лева, а за ралични празници стига и до 10 бона. Прости изчисления показват, че за месец най-оборотната певица на „Пайнер“ ще лапне 152 хиляди лева от официални участия и още 40 бона от частните партита.

Добричлийката ще заработи общо 192 хиляди лева, като близо половината от сумата ще отиде в джоба на шефа й Митко Димитров и именно заради това е в списъка на най-любимите му служители.
Изпълнителката има участия из цяла България. Графикът й с изяви и през лятото е пълен. Преслава е сред най-желаните певици за купон. Интересът към брюнетката не намалява от години, а и тя самата не отказва да пее, защото трябва да печели пари. За разлика от някои свои колежки, които разчитат на мъжете си да ги издържат, брюнетката винаги е ходела на участия и държи да има лични пари, които сама да си изкарва. Половинката й Павел Лазаров живее в апартамента на любимата си и шофира нейния автомобил.

banner

Добричлийката печели доста добре от участия, като освен официалния си хонорар, тя получава и солидни бакшиши от по-заможните фенове. Най-големият бакшиш, който е получавала, е в размер на 19 000. Той й е даден преди няколко години, но колежките й и до днес завиждат за получените хилядарки, които тя предвидливо внесла в банката, а след това използвала за жилище. Фолкаджийката е сред най-умните, защото инвестира парите си в имоти. Тя има апартаменти в София, Пловдив, Слънчев бярг и Добрич, но мисли да инвестира в още един в столицата./show.blitz.bg

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!