Destiny

Хороскоп 26 май: Започват промени за Овните, а Раците да се пазят от силни емоции

  • Published in Lifestyle

Овен

Петък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Овен. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става.

Избегнете усложненията в работата ви, които могат да доведат до проблеми в отношенията и до провал на започнатите задачи. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите.

Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално.

Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Бъдете внимателни в действията си.

Телец

Петък ще сблъска много от представителите на Телец с нови преживявания. Днешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Близките също желаят да им отделите от времето си.

В петък добре ще Ви се отразява плуването. Най-после ще имате възможност да свършите една отдавана изоставена работа.Най-интересното е, че ще потръгне, само недейте много да мърморите.

Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Близнаци

В петък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Хората, с които контактувате ще са настроени приятелски и това много ще улесни работата помежду ви.

Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате.

Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим.

Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Заложете на това бельо за първа среща и ще го побъркате

Рак

Петък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Пазете се от силни емоции, контролирайте ги, за да не Ви попречат на работата. Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Днешният ден ще е добър за покупки след работно време.

Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички.

Днешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Лъв

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Днешният ден ще Ви позволява да водите делови разговори без да подписвате договори.

Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари.

Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Бъдете оптимисти.

Дева

В петък заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Динамиката на днешния ден ще повиши емоционалната Ви възбудимост, което може да се отрази благоприятно на отношенията и работата Ви днес.

Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Не се разсейвайте, за да не загубите много пари заради грешки, които се налага да покриете от заплатата си. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви.

Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Везни

Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие.

Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Бъдете активни, ако се налага да предприемате промени свързани с финансовата Ви стабилност.

Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Днес сте изпълнени с желание за работа. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Скорпион

Петък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Не отказвайте изгодни предложения за работа, дори и да са свързани с промяна на работното място.

Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия.

Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти.

Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Стрелец

Петък ще е благоприятен ден за Стрелците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, днес това може да стане. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството.

Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Времето вече е подходящо за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост.

Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Козирог

В петък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Намерете сили да завършите работата си до обед. Днес ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност.

Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. В петък ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата.

Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Обречени на бедност: Тези зодии остават без пари до края на 2023 г.

Водолей

В петък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. На работното място не прекалявайте с претенциите си, породени от незавършена работа и не се дразнете от критиката, която е насочена с право към вас.

Петък се характеризира с добри възможности за парични печалби и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им Съдбовен шанс за финансова реализация. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си.

Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете.

Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Риби

Петък се оказва по-спокоен ден за представителите на Риби, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност.

Днешният ден ще също е подходящ за изпълнение на рутинните Ви ангажименти и на ежедневната работа. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове.

Днешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите.

Днес всичко тръгва по вода.

Banner 468 x 60 px