Овен
Склонни сте да обръщате внимание на всичко, което се случва край вас, а сега трябва да се съсредоточите в собствените си цели. Не можете да промените света, но имате шанс да направите живота си по-хубав. Това е хубав ден и за обяснение в любов, и за пазаруване.

Телец
Чувствителността ви е изострена. Може да потънете в носталгични спомени или да се понесете на крилата на мечтите, но се налага да стъпите на земята. Възможни са промени в отношенията с ваш близък. Опитът за изясняване на отношенията е обречен на провал.

Близнаци
Опростете стъпките към постигане на целите! Амбициозните ви намерения ще претърпят промяна. Действията ви се съпровождат с незабавни резултати. Разширявайте своите творчески пориви, като търсите конкретна среда! Обърнете внимание на хората, които присъстват в живота ви!

banner

Рак
Ако желаете промени в живота си, планирайте ги сега! Денят е най-благоприятен за дамите, които са способни предварително да обмислят всичко. Освен своите принципи, може да се наложи да защитавайте и любимия човек, ако някой дръзне да опетни честта му. Не давайте пари назаем!

Лъв
Нужна ви е увереност, за да се справите със задачите, с които сте се нагърбили. Ако близките не ви подкрепят, вероятността за успех е малка. Не си изкарвайте обаче яда на тях! Споровете няма да ви направят по-щастливи. Носете седеф! Този кристал намалява стреса, действа успокояващо.

Дева
Предстоят ви важни решения, които ще доведат до големи промени. Нещо няма да може да продължи по старому. За да не бъдете разбрани от любимия човек погрешно, разговаряйте и си изяснете добре всичко! Не експериментирайте със здравето си! Лечебният глад може да ви навреди.

Везни
Нуждата от близост с човека, който обичате ви прави раздразнителни и дори малко ревниви. Ако не срещнете разбиране, не прибързвайте с изводи и действия, защото нараните ли го (я), ще съжалявате! Изгонете скуката с една хубава книга или среща със стари приятели!

Скорпион
Заобиколени сте от позитивни хора, които ви предават своя силен заряд от енергия. Това е една от причините този ден нищо да не е в състояние да ви помрачи доброто настроение. Разхождайте се с приятели, спортувайте или флиртувайте и се забавлявайте!

Стрелец
С няколко мили думи някой може да докосне сърцето ви и докато мечтаете, ще ви подтиква да търсите повече забавления. Не пренебрегвайте обаче здравето си! Ако имате хронично заболяване, може да се обостри и състоянието ви да се влоши. Вземете профилактични мерки!

Козирог
Най-омразната дума днес е „трябва“. Трудно ще понасяте каквато и да било принуда и ще сте готови на всичко, за да защитите правата си. Гледайте все пак да не се стига до физическа разправа! Обърнете внимание на здравословното си състояние! Уязвими са шията и гърлото.

Водолей
Неочаквани условия или новини ще привлекат вниманието ви. Може да получите неприлично предложение. Внимавайте, не ви е ден за авантюри! Забежките ви ще бъдат разкрити и ще си понесете наказанието. Не давайте пари назаем!

Риби
Ще намерите подкрепа в семейството си, а и в общуването за своите идеи. Заложете смело на интуицията си, като не забравяте да анализирате всяка възникнала подробност! Въздържайте се от залагания и инвестиции в недвижимо имущество! Върви ви в любовта, забавлявайте се!

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!