Луната е в знак Стрелец до 10:39ч на 2 октомври

Това е най-доброто време за учене и усвояване на нова информация. Луната в този знак носи емоционална стабилност, стремеж към премереност и ред, хората стават по-изпълнителни към препоръки и съблюдават режими, иска им се да дават съвети и да помагат на другите. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност.

Възможно е да възникне неудържимо желание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се избягва мазна и тежка храна.

banner

Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателно е да се върви на дълги разстояния.

Интуицията е доста силна. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци и съвпадения.

6 лунен ден е подходящ период за ново начало и проекти. Този, който е чакал точния момент за “пробив”, получава на този ден всички възможности да изпълни плановете си. Това е подходящ момент за справяне със сложни работни проблеми. Нещата трябва да стават плавно, без бързане. Нужно е да се подхожда съзнателно към всичко. Навреме трябва да се прекрати недоволството и отрицателните емоции. Ден за опрощение, любов и благодат. Мечтайте, дерзайте, старайте се да бъдете по-добри от останалите и късмета ще ви се усмихне!

Подходящо е по възможност да се прекара времето на спокойствие, у дома, в размисъл. Старите проблеми се нуждаят от решения, но те едва ли ще бъдат намерени сега. Може да ви провокират, но вие внимавайте и не произнасяйте лоши и неприлични думи.

Като цяло е по-добре да говорите по-малко. Силата на думите през този лунен ден нараства много и има особено голямо значение. Цялата природа сега е много отзивчива към всяка казана дума, дори случайно произнесена и може да бъде реализирано. Това, което силно пожелаете на някой или на себе си – хубаво или лошо – може да се сбъдне. Не бива да се изричат проклятия по адрес на някой човек. Сега те са действащи и бързо се сбъдват. Неудачните фрази носещи негативен заряд могат да се обърнат срещу вас и да донесат не малко неприятности, дори вече да сте забравили. Днес става енергийно преструктуриране на тялото. Не трябва да се казват лъжи, да се проявява лукавство.

Не трябва да ставате съпричастни към разрушението – да късате, чупите, режете. Не трябва да се яде пилешко месо, яйца или продукти приготвени с тях. Може да се проведе гладуване.

Възникнали заболявания в този ден лесно се излекуват. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Многословието и ругатните сега водят към заболяване на гърлото, кашлица, охрипкавяване на гласа. Добре е да почиствате тялото, особено белите дробове и гърлото. Подходящи са разни инхалации, отхрачващи отвари, парна баня. Неблагоприятен ден за лечение на зъби.

Сексът по възможност трябва да бъде бавен, с продължителна любовна прелюдия, с много нежни думи, комплименти, любовни игри. Добре е да използвате музика, тъй като засилва очароващото въздействие. В отношенията си е позволено да говорите само за любов. В никакъв случай не допускайте да се стигне до конфликт и да изричате гневни думи.

Подстригването е благоприятно. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате правилни решения.

Добре е да се молите – молитвата ви ще бъде чута бързо.

Слънчев календар – 15 слънчев ден – Много мирен, спокоен и светъл ден. Атмосферата му е проникната от хармония и любов. Всичко днес трябва да носи радост. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Проявата на тези качества са важни сега повече от всякога

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!