Попфолк певицата Диона остана аут от предстоящите награди за инфлуенсър на годината. Изпълнителката, която бе номинирана за музикален инфлуенсър, няма да присъства на събитието. Предложението за номинацията и бе свалено от страницата. Пред „Телеграф“ певицата потвърди, че няма да присъства.

„Решението да бъде свалена номинацията на Диона бе мое, взех го, след като под поста с нея получих толкова много закани и обидни коментари, че преценихме, че на този етап е по-добре както за нас като организация, така и за нея, да не наливаме допълнително масло в огъня“, обясни пред „Телеграф“ организаторът на „Инфлуенсър на годината“ Венелин Стефанов. Той добави, че е получил дори лични съобщения от много хора с обиди и квалификации, както по негов адрес като организатор, така и срещу Диона. Така се стига до решението тя да не стане част от събитие. Номинацията на певицата съвпада със скандалната реклама, която тя направи в профила си в интернет на енергийна напитка под формата на прах. Тогава вълна от нападки плъзна срещу нея.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space