Дениз търси принца на бял кон след края на "Ергенът"

  • Published in Lifestyle
Дениз търси принца на бял кон след края на "Ергенът" Fakti

Плеймейтката Дениз Хайрула, която остана на крачка от мечтаното място на победителка в "Ергенът", гостува в "Шоуто на Николаос Цитиридис", за да сподели имала ли е чувства към Виктор Стоянов и какво не ѝ е достигнало, за да грабне победата. Какъв е животът на провокативната участничка след предаването и има ли ресторант плеймейтката?

На тези и на още много пикантни въпроси отговор даде тя в ефира на btv.

"Не съжалявам. Аз съм на мнение, че каквото е трябвало да се случи, се е случило - и винаги е било за мое добро", коментира тя представянето си в шоуто.

"Много горда съм, че стигнах до финала, без да се целуна с Виктор", заяви гордо Дениз. "Не мога да си представя сега да ме целуне мен и после да извика в градината някоя друга и да я целуне", допълни тя.

"Честно казано, не бях влюбена в него в началото. Но към края, когато започна на ме кани на романтични срещи, имаше нещо", признава Дениз. "Винаги съм казвала, че с него съм се чувствала като дете", сподели плеймейтката.

"Аз много ревнувам. Но когато знаеш всичко и всичко ти е ясно, ти не ревнуваш", коментира тя разбирането си за отворените връзки.

"В никаква връзка не съм сега. В търсене на принца на бял кон съм", призна Дениз за любовния си статус в момента.

"Ще бъде висок, интелигентен и забавен", описа тя перфектния кандидат за сърцето ѝ.

"Явно между Виктор и Виктория има по-голяма химия и любов, за да я предпочете пред мен", каза Дениз. Хайрула сподели, че двете с Виктория в момента са приятелки и се виждат.

Media

Banner 468 x 60 px