Хороскоп за 24 май: Проблеми застигат 3 зодии

  • Published in Lifestyle
blic blic

Овен – Ще бъдете решени да предприемете решителни действия, но ситуацията ще изисква предпазливост. Вниманието към детайлите и търпението ще ви помогнат да избегнете грешки. Денят ще бъде спокоен и едва ли ще донесе промяна.

Телец – А с новите запознанства бъдете бдителни, примамливите им предложения може да имат лош фон. Хубаво е да се вслушвате повече в подсказването на интуицията. Тя ще ви насочи по правилния път и така ще избегне сериозни грешни, за които ще съжалявате.

Близнаци – Ще влезете в контакт с хора, които са трудни, сложни, с които е трудно да си сътрудничите и да се разберете. Можете да се справите с тях, но само ако им отстъпите водеща роля или действате напълно според техните насоки. Партньорът може да ви каже нещо, което изобщо не ви харесва. Мислете преди да реагирате.

Рак – Ще има шанс да въплътите идеите, които сте замислили по-рано. Общуването с близките е напрегнато, лесно се провокирате. Откровеният разговор с близък човек ще ви помогне да разредите напрежението в ситуацията и да поставите всичко по местата.

Лъв – Промените определено се усещат във въздуха, така че бъдете готови за всичко. Вероятно ще продължите да работите върху ново предизвикателство, което ще си поставите. Всички знаци сочат към успех и щастие.

Дева – Днес сте пълни с енергия и може би ще започнете да правите планове за пътуване, може би за удоволствие и може би за работа. Щастливият шанс (независимо с какво е свързан) ще намери път към вас по най-неочаквани канали.

Везни – Обещаващ ден. Опитайте се да направите каквото трябва, звездите са на ваша страна. Мързелът и бездействието значително ще намалят успеха ви. Бъдете внимателни към здравето си, избягвайте претоварването.

Скорпион – Нетърпението, което изпитвате, ви тласка да не чакате повече другите, а да се хвърлите в действие по онези въпроси, които са важни за вас. Плановете и намеренията ви са страхотни, но въпросът е колко наистина ще успеете. Партньорът избягва някои проблеми, на които вие упорито наблягате.

Стрелец – Струва си да обмислите предложението, което получавате. Не чакайте твърде дълго, за да дадете своя отговор. Имате чувството, че вашият любим човек малко ви манипулира в определени моменти. Все пак не можете да го/я вините за това.

Козирог – В този ден вероятно всичко ще се получи така, както бихте искали. Търпението ще бъде вашият ключ към успеха в този ден. Обстоятелствата са благоприятни за вас. Не бързайте да споделяте плановете и тайните си с никого.

Водолей – Вие сте очарователни и хората са привлечени от тази положителна енергия. Не са изключени и нови познанства, които може да имат романтично продължение. Новите познанства могат да ви отворят нови възможности. Внимавайте с парите, възможни са загуби.

Риби – Ще бъдете много разочаровани от действията на някои от хората, с които общувате ежедневно. Това не са някакви големи неща, но дори и малките неща понякога могат да „захапят“ сърцето. Емоционално изпитвате леко неудобство.

Banner 468 x 60 px