„Знам за теб повече, отколкото ти за себе си. Знам къде живееш. Имам фетиш към това да те убия и скоро ще го направя… Още малко ще дишаш въздуха на тази земя”. Такава заплаха е получил в интернет артистът Иво Димчев. За нея сподели самият той в социалните мрежи. Изпълнителят разказва, че заплахите са от месеци и от различни хора. В един от последните случаи – той е заплашен с убийство по особено жесток начин.

„Преди да блокирам поредния човек, който ме заплашва, реших, че трябва да сигнализирам органите на реда. Чувствам се дискомфортно от тези заплахи”, призна Димчев в ефира на „Здравей, България”. След като подал сигнал, артистът чакал два месеца реакцията на прокуратурата. Получил писмо по пощата, че според прокурор Ивайло Гоцков няма достатъчно сериозен мотив да бъде образувано досъдебно производство.

„Аз съм свикнал на такива заплахи, но има тийнейджъри, които, ако получат такова съобщение, това може да ги счупи”, коментира ексцентричният артист. По думите му, ако такава заплаха бъде отправена в САЩ, където той също живее, моментално извършителят ще бъде намерен и арестуван.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space