Луната е в знак Водолей от 06:15ч до 09:09ч на 26 юни

В дните на Водолея искаме повече вътрешна свобода и еманципация. Емоциите оживяват, започват да се проявяват открито и свободно. В този момент не можем да понесем и най-малкия натиск върху себе си. Вътрешната независимост е това, което се превръща в основна ценност за нас. Искаме нещо ново, лесно правим неочаквани неща, може да очаквате всякакви странности от някои хора. Настроението се променя често и рязко, хората стават по-чувствителни и нервни. Възможни са изненади, срещи с интересни хора, със стари приятели.

Уязвими са очите, коленете, долните стави. Да не се тича. Не стойте дълго време прави, избягвайте да вървите на дълги разстояния.

Ден на „мъртвата” вода. Принципът на „мъртвата“ вода е да се обърне времевия поток от бъдещето към миналото, от последствията към причините.

banner

Както Луната отразява светлината на Слънцето, така и енергията на 18-ия лунен ден отразява нашето Его и отваря вратата към собственото ни огледало – то може да бъде чисто и ясно, или може да бъде замъглено и изкривено.

Символ на деня е огледалото. Символичен герой на този лунен ден е Алиса от огледалния свят. Днешният ден ни служи като огледало. Самата природа отразява това, което е вътре в нас. Всяка ситуация трябва да се оценява като отражение на нашата същност, постъпки, мисли. Отношението на хората и събитията на деня отразяват нашата вътрешна същност, показват грешките, над които трябва да работим. Може да се появи апатия, емоционална или физическа слабост. Бъдете предпазливи и благоразумни.

Луната на 18-ия ден ви помага да откриете отражението си в другите: днес можете да намерите приятел, съмишленик или бизнес партньор, от които наистина се нуждаете. Съвместната работа води до успех в бъдеще!

Неблагоприятен ден за деловите хора и за бизнеса. Решението на финансовите въпроси да се отложи. Новите дела са неудачни. Активните дела се допускат, но не са препоръчителни. Може да се занимавате с творческа работа.

Денят не подхожда за общуване. Изясняването на отношенията още повече ще се заплетат. Подходящо е за кратко пътуване и смяна на обстановката. Секс не се препоръчва. Да се избягва зачатие. Неудачен ден за бракосъчетание.

Заболяванията възникнали в този ден, често са измамни и опасни. Лекува се не истинската болест, тъй като тя е скрита, замаскирана. Лечението трябва да се провежда внимателно, тъй като процеса може да бъде непредсказуем и е необходимо да се избере подходящото лекарства. Уязвими са бъбреците, бедрата и пикочен мехур, панкреас, ендокринна и пикочна система, кожата. Не трябва да претоварвате бъбреците, трябва да се пият по-малко течности, да не се яде тежка храна. Особено внимателни трябва да бъдат диабетици и пациенти с панкреатит, да внимават при хранене. Подстрижката активизира вашата енергия, засилва харизмата, което ще способства привличане на нови хора в живота ви.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space