Луната е в знак Стрелец до 02:10ч на 22 юни

Докато Луната се движи през Стрелец, е по-вероятно да мислим за възможности, които насърчават растежа и да се чувстваме по-енергични.

Стрелецът е знакът на оптимизма, висшето знание, целите, пътуванията, откровенията и философията. Сега, когато Луната е в този знак, ние сме свободни да изследваме умовете си и да видим как можем да станем нещо повече, отколкото сме.

В тези дни настройката е преобладаващо оптимистична и идеалистична. Социалния и обществения живот се активизира. Хората сега са по-щедри, великодушни, решителни. Лесно се усвоява всяка информация. Добре е не само да се усвояват нови знания, но и да се предава опита на другите. Има склонност да се търси справедливост. Ограниченията се понасят трудно.

banner

Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави, седалищният нерв.

Това е енергийно най-мощният ден на лунния месец. Хубаво е да се започват нови дела, ще бъдат успешни. Идеално време за вземане на важни решения. За пасивните хора не е благоприятен деня. Сега не е време за почивка.

Този ден често носи със себе си лошо настроение, ниско самочувствие, меланхолия. Не трябва да оставяте тези чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване. В 14-ия лунен ден нервната система страда най-много. Това се проявява като мигрена, промени в настроението и агресивност.

Добре е енергийно да почистите къщата и пространството си. Можете да се занимавате с важни битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Физическата работа под каквато и да е форма е много полезна. Прекарайте деня с музика – тя е помощник през този период. Мелодичните мелодии ще ви дадат решителност и ще ви заредят с добро настроение. Използвайте молитви, но не прекалявайте: ще бъде достатъчно да се обърнете към Създателя сутринта и вечерта.

Добре е да се избягва горчиво и сладко, а да се отдава предпочитание на солената храна, орехи, бадеми. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път. Полезно е да се поглезите с масажи, въздушни бани, тъй като през този период тялото изпитва кислороден глад. Сауните и баните също са полезни.

Днес трябва да сте много внимателни с очите си. Опитайте се да гледате възможно най-малко в екрана на компютъра и телевизора, а също така четете по-малко литература. Дайте възможност на очите си да гледат нещо, което ще ви помогне да се отпуснете: водната повърхност, синьото небе или просто красивата природа извън прозореца. Гледайте как слънцето изгрява и залязва. Ако това се прави всеки ден, очните мускули ще се укрепят и зрението ще започне да се възстановява.

14-ия лунен ден способства силното укрепване на семейството и връзките между членовете му, дава взаимно разбирателство между по-младите и по-възрастните поколения. В допълнение способства и комуникацията на всички нива.

Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. По-добре е да разнообразите интимността в този ден с нови позиции или необичайно място за секс.Възможно е да има моменти на необуздано привличане към непознати хора от противоположния пол.

Подстрижката може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, ще започне обмен на информация, а това ще се отрази на душевният ви комфорт, може да започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите постъпки, на своя избор, в успеха на замисленото.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space