Днес Меркурий и Венера се преместват в знак Рак. Емоциите може да достигнат голяма дълбочина, да подтикнат към действие, но също така да причинят пренапрежение и стрес.

Луната е в знак Везни, като от 09:06ч до 09:39ч се движи на празен ход, след което преминава в знак Скорпион.

Труден и опасен период е, когато транзитиращата Луна е в Скорпион, но не бива да изпадате в депресия и крайности. Животът е по-скоро като влакче в увеселителен парк, отколкото като забавна въртележка. Паденията се редуват с възходи. Интензивните емоции, стимулирани от Луната в Скорпион в транзит, могат да бъдат много трудни за справяне. Чувствеността и страстта се увеличават значително. Въпреки че това влияние трае само 2-3 дни, може да го почувствате много по-дълго, ако сте хванати във водовъртежа. Научете се да управлявате емоционалното си състояние, а също така по-често искайте подкрепа от близките.

Когато Луната преминава през знак Скорпион, е необходимо да се намалят изискванията към другите, да станете по-отстъпчиви и отговорни. Импулсът за промяна е изключително силен, което може да създаде условия както за хармоничен поток на живота, така и за негативни последици. Когато Луната е в Скорпион, трябва да бъдете внимателни дори и в малките неща. Благоприятно е домът да се опушва с коприва и пелин. Тези аромати ще изпълнят дома ви с топлина, положителна енергия и комфорт. Особено „уязвими“ органи по това време ще бъдат червата, гениталиите, кожата и психиката. Не се препоръчва жените да посещават гинеколог, освен ако няма остра нужда за това.

banner

Символите на лунния ден са короната и лабиринта, олицетворяващи силата и енергията. Лабиринтът има много значения, но всички те имат една същност – символ на движение, път пълен с изпитания.

Един от най-силните енергийни дни. Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна. С тази енергия трябва да сте много внимателни и предпазливи, да се използва само за съзидателни дейности. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край.

Често ще срещате противоречивост и нееднозначност. Ден, в който са необходими повече предпазливост и внимание при осъществяването на всякакви дела. Трябва да се внимава да не се вършат лекомислени неща. Да не се предприемат рискове.

Благоприятни са масажите на бедрата, кръста и гръбначният стълб, разходките на чист въздух. Те ще способстват насищането на организма с кислород и за по-добър сън. Заболявания започнали в това време протичат тежко и продължително, трудно се поддават на лечение.

Денят е опасен за взаимоотношенията. Не е ясно кое действие до какво може да доведе. Дори някоя невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми.

Новият лунен ден носи успех и късмет на този, който е способен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена. Предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space