ОВЕН

Ще срещнете трудности при общуването. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки. Бъдете търпеливи, за да избегнете конфликтите с вашите колеги. Днес напрежението може да провали деня ви. Подгответе за подпис за следващата седмица банкови и финансови документи.

Новото ви романтично увлечение може да се окаже разочароващо. Вечерта останете с близките си. Не харчете пари за ресторанти с приятели. Не си позволявайте сексуален контакт още при първата среща.

ТЕЛЕЦ

banner

Ще постигнете всичките си мечти. Обогатете се с нови знания. Превърнете в реалност и най-невъзможните си идеи, защото те са реални и приложими на вашето работно място. Ако сте разсеяни, по-добре не взимайте важни решения и не обсъждайте финансови инвестиции.

В разговорите с любимите ви хора не бива да се прокрадват и най-малките съмнения за изневяра. Не ревнувайте без причина. Не се колебайте да докажете на любимите си колко сте всеотдайни в чувствата си и им доставете сексуални наслади.

БЛИЗНАЦИ

Всичките ви планове за деня ще се объркат и той ще премине различно от очакванията ви. Възможни са загуби, които сте в състояние да избегнете с повече гъвкавост и предпазливост. Ако сте банкови служители и сте да оправите изостанали документи, бъдете внимателни, защото грешките ще ви струват скъпо.

Жените да отделят повече време за себе си, да се разкрасят и заредят с добро настроение. Очаква ги ново романтично запознанство. Сексуалният ви живот отново изисква да сте активната страна.

РАК

Не обмисляйте дългосрочни планове. Настроени сте песимистично и не знаете какво искате да промените и постигнете. Работата ви изостава. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех.

Самотните имат шанса да срещнат подходящата половинка, но трябва внимателно да преценяват новите си познати, за да не сгрешат в избора си. Не пропускайте да докажете на любимите си хора, че чувствата им са споделени.

ЛЪВ

Отдайте се на размисъл и въвеждане на ред в дома и живота ви. В отношенията с обкръжението ви цари хармония и доверие. Ако сте старателни и усърдни ще бъдете възнаградени. Отложете пътуванията. По-добре не спорете с вашите делови партньори и не се опитвайте да им доказвате, че грешат в исканията си.

Преди да пристъпите към изясняване на отношенията с интимната половинка, осъзнайте грешките в поведението си. Семейните могат да се отдадат без притеснение на интимни преживявания.

ДЕВА

Не се задълбочавайте прекалено върху личните си проблеми, за да не се лишите изцяло от почивката си. Бъдете предпазливи с новите запознанства, за да не предизвикате конфликти. Заемете се с неотложните си служебни задължения преди обед. Не си струва заради вашето напрегнато състояние да проваляте професионалните си задачи.

Колкото по-бързо се приберете при любимите си хора, толкова по-голяма е гаранцията, че ще се отдадете на чувствата си. Обидени сте на интимната си половинка.

ВЕЗНИ

Не се натоварвайте с физическа работа, за да избегнете травмите. Склонни сте да подтискате емоциите си. Така вредите на отношенията си. По-добре бъдете директни и кажете какво чувствате и мислите. Бъдете предпазливи в общуването.

Очакват ви срещи и разговори със стари делови партньори, които искат да възобновите съвместната си работа. Пазете се от чаровен човек, който се опитва да се вмъкне в живота ви, но може да бъде и много коварен. Целта му е да разруши брака ви.

СКОРПИОН

Имате възможност да създадете нови приятелства и партньорства. Те ще ви помогнат да спечелите подкрепата на влиятелни хора. Не обръщайте внимание на трудностите по пътя си. Пътувайте, ако ви предложат командировка поради отсъствието на ваши колеги! Промяната на обстановката ще ви се отрази добре.

Не са изключени проблеми с хора от противоположния пол, към които изпитвате силно привличане, но не сте готови за сериозна връзка. Семейните са склонни към изневери и сексуални контакти веднага.

СТРЕЛЕЦ

Не пътувайте в този ден, защото сте прекалено нервни и агресивни от сутринта. Позволете на близките си да споделят проблемите, които ги притесняват и им дайте съвет. Не прекалявайте с желанието си да постигнете целите си за един ден. Ще изнервите обстановката, а и ще се провалите.

Желанието да сте отдадени в полза на хората няма да се хареса на близките ви, с които ще се изпокарате. Само ако сте искрени в разговорите и чувствата си, можете да разчитате и тази вечер на сексуални изживявания.

КОЗИРОГ

Ще получите информация, която ще ви помогне да си изясните причините, поради които са прикривали от вас важна служебна истина. Ще получите най-сетне поредица отговори на неясни въпроси, за да тръгнете сами в правилната посока. Осъществяването на вашите желания на работното място е съпътствано от недоразумения.

Те ще развалят настроението ви. Във втората половина на деня ще се изострят отношенията с брачните ви половинки. Контролирайте емоциите си и не се опитвайте да оправдаете поведението си.

ВОДОЛЕЙ

Днес сте с лошо настроение и занижено самочувствие. Разправията с близък човек или колега е гарантирана, ако сте нетърпеливи и се заяждате без причина, само защото се чувствате засегнати от негови думи, а той може би иска да ви се извини. Можете да пътувате или да приемете предложение за задгранична командировка.

В семейството ви назрява конфликт. Изневерили сте и са ви разкрили. Сексът с брачната ви половинка ще остане задълго само в мечтите ви. Не се домогвайте до това.

РИБИ

Днес се предпазвайте от кражби, заради собствената ви непредпазливост. Ще имате добри приходи, които идват навреме, защото скоро се очертават неотложни разходи. Пазете се от неприятности, породени от неочаквани обрати. Внимавайте на работното място. Трудностите са свързани с професионалните ви цели.

Вечерта се заемете със задълженията си у дома. Избягвайте изясняване на отношенията с интимната си половинка. Докажете на любимите си хора, че сексът с тях ви доставя удоволствие.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space