ОВЕН (21 март – 20 април)

Денят няма да е от най-леките, така че не планирайте мащабни постижения. Не бързайте за никъде и не се суетете. На Овните, които са заети с учене, ще им е малко по-трудно от обикновено да усвояват нови знания, така че ще трябва да се постараят. По възможност ограничете общуването, избягвайте шумни компании и партита. Най-добре е да останете насаме със себе си или да отидете сред природата.

Няма нужда да критикувате близките, дори ако не ви харесва нещо в тяхното поведение. Не винаги ще сте обективни и способни да възприемате обективно реалността. Отделете възможно най-много време за почивка и възстановяване.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

banner

Ще имате добър ден, когато всичко ще се нареди. Ще можете да изпълните всички задължения и да реализирате планираното. Можете да обсъдите сериозни проблеми с близките, ще можете бързо да постигнете съгласие и да намерите решение, което да устройва всички. Благоприятен момент за подготовка за изпити, четене на професионална литература или изучаване на чужди езици.

Семейните Телци ще могат да намерят време да посетят по-възрастни роднини. Техните съвети и препоръки могат да наведат на правилни мисли и да се окажат много полезни.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни)

Ще успеете да се справите с всички планирани задачи. Проницателността и способността да разбирате интересите на другите ще ви позволят лесно да намерите общ език с близките и да се споразумеете за всичко. Много Близнаци би било добре да отделят време за физическа активност, физическа работа или спорт. Това ще ви достави удоволствие и енергия.

Кратките пътувания ще ви дадат свежи впечатления и ще се увенчаят с успех. Вечерта трябва да бъде посветена на укрепване на отношенията с любимия човек, сърдечен разговор или уреждане на романтична среща.

РАК (22 юни – 22 юли)

Свършете нещата сутринта, това ще е най-доброто време. Ще успеете да изпълните всичко планирано и да спазите всичките си обещания. Благоприятен ден за учене и подготовка за изпити. Отделете време да подредите нещата, да се отървете от ненужните вещи и да помислите за по-удобен начин за съхранение на нещата. Общуването с роднините ще бъде приятелско и градивно, ще донесе взаимна полза и удоволствие.

Вечерта много Раци ще се чувстват леко раздразнителни. Ще стане малко по-трудно да се примирявате с недостатъците на другите. Опитайте се да се въздържате от критика, за да не се карате с близките.

ЛЪВ (23 юли – 23 август)

Това не е най-лесният ден пред вас, така че се опитайте да се контролирате. Дори дребните неща могат да ви раздразнят. Опитайте се да не влизате в спорове с другите, това няма да доведе до нищо добро. Лъвовете, които карат кола, трябва особено внимателно да спазват правилата за движение, за да избегнат възможни проблеми.

Ако можете да се контролирате, втората половина на деня ще бъде доста успешна. Ще можете да направите това, което сте планирали, да прекарате време с близки приятели или любим човек и дори да си починете добре.

ДЕВА (24 август – 23 септември)

Сутринта ще мине добре, но останалото ще зависи от вас. Обърнете повече внимание на членовете на семейството, помогнете им да решат проблемите си, благодарността няма да ви накара да чакате. Повишената проницателност ще направи възможно да разбирате добре другите. Отношенията с любимия ще се развиват равномерно и гладко. Сдържайте импулсивните си пориви, за да не развалите както своето настроението, така и на близките си.

Повечето Деви трябва да прекарат вечерта в спокойна домашна обстановка. По-добре е да отложите посещенията на приятелски компании и културни събития.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Домакинските задължения ще изискват много време и внимание. Членове на семейството ще се опитат да се намесят във вашите дела. Те ще имат най-добри намерения, но все пак се опитайте да защитите вашите граници. Благодарете им за загрижеността и предложете да ви помогнат с конкретни неща, за да не обидите никого или да понесете негативни последици. Някои Везни ще се сблъскат с нуждата от ремонт.

Действията ви днес могат да повлияят на целия следващ месец. Затова внимателно обмисляйте всички решения и не бързайте за никъде.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Вашето настроение ще определи дали денят ви ще бъде успешен. Способността да разбирате добре чувствата и интересите на другите ще бъде полезна за установяване на нови контакти и укрепване на стари връзки. Благоприятен момент за обсъждане на сериозни въпроси и планове за бъдещето. Кратките пътувания ще бъдат приятни и ще донесат интересни преживявания. Възможно е да получите дългоочаквани добри новини.

Някои Скорпиони са склонни да харчат повече пари, отколкото трябва. Опитайте се да ограничите импулсивните пориви, за да не съжалявате за това в близко бъдеще.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

На сутринта ще почувствате прилив на сили и енергия, което ще ви позволи бързо да се справите с всички въпроси. Някои Стрелци ще трябва да използват физическа сила или да използват инструменти, за да изпълнят планираните задачи, но всичко ще се получи много добре. Можете да разрешите проблеми със строителство или недвижими имоти, да направите дребни ремонти или да планирате мащабни промени в дома си.

Следобед може да започнете да изпитвате емоционален стрес. Не се доверявайте на хора, които не познавате, за да не станете жертва на измама. Вашият любим човек ще се радва да ви подкрепи.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Не всичко ще върви гладко, но дипломацията и учтивостта ще помогнат за изглаждането на много конфликти в зародиш. Раздразнителността ви ще бъде малко по-висока от обикновено. Опитайте се да избягвате обсъждането на сериозни проблеми и спорове с роднини. Козирозите, които планират да пътуват някъде, трябва да отделят повече време за път, тъй като са възможни непредвидени забавяния по пътя.

Рискувате някой да се опита да ви измами, така че бъдете нащрек. Следете внимателно финансите си и не давайте пари назаем на никого.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Ще постигнете много, особено през първата половина на деня. Знанията, придобити днес, не ще ви послужат дълго време. Така че Водолеите, които са заети с учене, трябва да се постараят днес. Добро време за пътуване и посещение на обществени събития. Някои стари приятели ще се опитат да се свържат с вас. Подновяването на връзката може да бъде много полезно. Възможни са нови запознанства с интересни хора.

Вечерта ще станете особено чувствителни. Контролирайте се, не се обиждайте на другите, особено след като те няма да ви дадат забележими причини за това.

РИБИ (20 февруари – 20 март)

Не планирайте нищо важно за деня. Отделете време за домакински задължения, почивка и възстановяване. Не бързайте за никъде, не изисквайте невъзможното от себе си, но не пренебрегвайте обещанията, които сте дали по-рано. Някои Риби ще трябва да използват физическа сила, за да решат проблемите през този ден. По-добре е да правите планове за бъдещето в по-подходящ ден.

Малко по-късно ще ви стане по-лесно да намирате общ език с различни хора. Ако желаете, можете да излезете в компания от съмишленици и да говорите по теми, които ви вълнуват.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space