ОВЕН

Не е изключено да ви се отдаде възможност за нов старт на работното място, който до момента ви изглеждаше невъзможен. Не го пренебрегвайте, дори и да сте изненадани. Отстъплението е във ваша вреда, а непознатото може да се окаже не само познато, а и шанс за скок към нов връх. Упоритостта и целеустремеността ви са гаранция за успех.

Не се поддавайте на емоцията, която също е пречка по пътя ви. Разходете се. Порадвайте се на романтични мигове. Стабилизирайте отношенията у дома. Вечерта се отдайте на семейството и на любимия човек. Сексуалният ви живот е на ниво, но не трябва да проявявате агресия в леглото, дори и ако неистово ревнувате.

ТЕЛЕЦ

banner

Не се занимавайте с покупки за обзавеждане на офиса си, защото след това ще съжалявате, че сте избързали и сте взели всичко на високи цени. Пътувайте, ако имате възможност и забравете поне за ден за професионалните си задължения. Финансовото ви състояние може да се влоши, ако позволите да ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. В интимен план ви очакват приятни изживявания.

Не допускайте ревност или интриги да съсипят хармонията помежду ви. Въпреки, че сте уморени от напрегнатия работен ден, сексът ще ви помогне да се възстановите бързо.

БЛИЗНАЦИ

Задачи, които сте започнали отдавна, ви налагат бързо да ги завършите, затова при възможност се използвайте и го сторете в този ден. Очаквайте новини, които ви изнервят, защото ви упрекват без причина, за несъществуващи ваши грешки. Когато ви предложат допълнителни задачи, не ги отказвайте, защото ви носят добра възможност за материална стабилизация.

В личните ви отношения отново ще настъпи хаос, заради недоразумения породени от ваши думи, казани не на място. Разрешете проблемите спокойно. Ако половинката ви реши да ви допусне до себе си, не превръщайте сексуалните мигове в безкрайни разговори.

РАК

Разкривате нови перспективи за професионална изява. Предстои ви да се заемете с нова и приятна работа. Разпределете добре силите си. На работното място сте задължени да завършите задачите си. Справете се с всичките си задължения до края на работния ден. Не спорете. Начинанията ви носят успех, ако са планирани.

Самотните ще привлекат вниманието на противоположния пол, но запознанствата ще приключат с разправии или скандал. Не бързайте, въпреки непреодолимото ви желание за сексуални удоволствия, да се хвърляте в леглото, ако не сте уверени в чувствата си.

ЛЪВ

Нямате желание за активна работа. Ще осъществите срещи под натиск отстрани и няма да ви харесат. Искате да постигнете целта си, но колегите ви упорито отказват да ви подкрепят. Новите задачи и промените няма да са успешни. Предпазвайте се от нежелателни срещи и от опит да се вмъкнат в тайните ви.

Не споделяйте плановете си. Ако сте се отдали на мисли за романтична среща, обадете се веднага и я уговорете, за да не ви изпреварят съперници. Вечерта може да изживеете незабравими романтични мигове и сексуални удоволствия, ако имате до себе си родени в Овен или Лъв.

ДЕВА

За вас този ден е успешен във всяко отношение. Разрешете само при възможност професионалните си проблеми. Имате шанс да подобрите материалното си състояние или да създадете предпоставка за бъдещите успехи. Не се притеснявайте от трудностите, с които се сблъсквате, дори и ако са свързани с незначителни финансови загуби.

Бъдете готови за сериозни проблеми с приятели и близки хора. Семейните проблеми или битови разправии ще повлекат след себе си допълнителни разходи. Не изневерявайте, само защото искате да си отмъстите. Сексът с непознат партньор няма да ви достави удоволствие.

ВЕЗНИ

Поставете началото на нови занимания. Пътуванията са нежелателни. Реализирайте промените предпазливо и обмислено и не надхвърляйте възможностите си, защото не сте избрали подходящия ден. Не позволявайте заблудата във вашите знания и умения да се превърне в началото на сериозен провал с необратими последици.

Романтичната среща, която сте уговорили, ви изпълва с радост, защото сте обикнали от пръв поглед обекта на чувствата си. Сексът с брачната половинка може да ви достави удоволствие, ако не закъснявате след работа и ако е взаимно желан.

СКОРПИОН

Стабилизирайте постигнатото на вашето работно място. Разрешете стари и сякаш забравени служебни проблеми, които не търпят отлагане. Преценете как да извършите по-лесно необходимите промени. Пътувайте, но само ако няма да объркате деловите си плановете и да изостанете с работата си.

Личните ви отношенията са хармонични, но не трябва да ги съсипвате с отсъствието си от дома. Семейните ще бъдат щастливи в интимните мигове. Несемейните да не се впускат в инцидентни сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Не сте съгласни със съществуващият ред на работното място, който предстои да бъде променен по ваше искане, но е във ваша полза да докажете, че сте заслужили тази промяна. Дайте всичко от себе си при изпълнение на поставените ви задачи. Прекалената ви чувствителност не е във ваша полза. Бъдете предпазливи при разговори.

Не пътувайте! Жените да очакват лични проблеми, заради прояви на ревност от страна на брачната или интимна половинка. Мъжете ще срещнат подходящата половинка, ако все още не са семейни. И все пак не бързайте да се влюбвате и да се отдавате на секс от първата среща.

КОЗИРОГ

Новина ще окаже влияние върху живота ви, но не бива да се притеснявате, защото въпреки усещането, че сте предадени е във ваша полза. Запознанство, което не очаквате е причина за съжаления и разочарования. Възможно е влошаване на отношенията с колегите ви. Овладейте емоциите си и не рискувайте.

Ще се наложи да оправяте професионални проблеми. Отдалечили сте любимите си хора и страдате, защото се чувствате самотни. Време е днес да намерите отново пътя към сърцата им. Сексуалните ви отношения естествено са проблемни. Нямате желание за интимна близост, заради нежеланието ви да се извините.

ВОДОЛЕЙ

Завършете започнатите задачи, за да направите крачка напред в разработването на вашите нови и доходоносни идеи. Не е изключена възможността да поставите начало на успешна дейност, която ви привлича и имате знания и умения, за да я развиете. Не се надявайте да постигнете целите си без помощта на приятели и покровители, които винаги са готови да ви подкрепят.

За вас любовта играе водеща роля през целия ден. Успехът е с вас, ако чувствата ви са споделени. Не се опитвайте да флиртувате. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, но не проявявайте своята първична същност.

РИБИ

Изцяло сте във властта на стремежа си към ново начало и сте си поставили цел, която на всяка цена трябва да постигнете, но това не е възможно да се случи за ден. Внимавайте да не се провалите и не обвинявайте колегите и близките си. На работното си място се справяте отлично.

Предстояща командировка и делова среща ще предизвикат промени в плановете ви. Обмислете промените, които са задължителни в личният ви живот. Вечерта очаквайте романтична среща. Сексуалните удоволствия са ваша мечта за този ден, но се съобразете и с желанието на интимната си половинка.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space