Луната е в знак Телец и от 11:10ч до 11:37ч се движи на празен ход. В този интервал не предприемайте нищо важно.

В 11:37ч Луната преминава в знак Близнаци.

Денят започва със стабилност и земна енергия, което създава благоприятна атмосфера за практически дела и поддържане на стабилност. С наближаването на вечерта обаче енергията става по-лека и подвижна, което засилва комуникационните умения и улеснява обмена на идеи. Всичко това създава условия за ефективно съчетаване на практичност и комуникация. Може да има известна емоционална умора и намалена активност. Препоръчително е да избягвате големи планове и сложни задачи, тъй като могат да възникнат пречки. Това време обаче може да бъде благоприятно и за завършване на проекти и саморазвитие. Важно е да обърнете внимание на вътрешните си нужди и да си осигурите почивка.

Хармоничен и светъл ден, предназначен за постигане на висшите истини, за духовно прозрение и подем на духовно равнище. Ден за алхимия на душата, когато е необходимо да се работи с астралното тяло, с чакрите. И в душата на човек и в природата цари хармония. Символ на деня е лотосът, който символизира светло начало.

banner

Денят е изпълнен с мистика. Можете да станете свидетели на необясними събития, да се случат интересни неща с вас. В този ден можете да оцените себе си по своите плодове. Ден, в който всички добри дела се възвръщат стократно. Ако през лунния месец сте помагали на хората, подкрепяли сте ги, изслушвали сте ги, то сега ще бъдете добре възнаградени. Може да е материално или нематериално. Всеки получава това, което е заслужил. Ако ви споходят неприятни събития, това ще е резултат от вашите негативни действия през изминалия лунен месец.

Днес трябва да сте в приповдигнато настроение, в добро разположение на духа, да контролирате своите емоции и да се вслушвате във вътрешният си глас. Да се избягват разрушителните действия, негативните мисли и да не се изричат лоши думи. Не трябва да изпитвате злоба, да задържате обидите в себе си и да се стремите към отмъщение. Постарайте се правилно да приемете всичко каквото дойде – както хубавото, така и лошото. Не трябва да се внасят резки промени в личния живот. Хубаво е да бъдете щедри в постъпките си, да направите подарък на жена, дете.

Препоръчва се да общувате с подходящите хора, това спомага да се повдигне настроението. Вслушайте се в съветите, ако идват от близки хора и роднини. Избягвайте да злоупотребявайте с доверието на околните и не се налагайте над тях. Всички дела, които са с блага цел се отдават лесно и водят до успех.

С уважение се отнасяйте не само към хората, но и към околния свят. Не късайте и не подарявайте откъснати цветя в този ден иначе ставате съпричастни към разрушението. Добре е да съдействате на природата в нейното развитие. Например да посадите цветя.

Болестите започнали в този ден не са опасни. Молитвата и покаянието сега действат благотворно.

Секс – На прелюдията е необходимо да се отдели повече внимание, отколкото на самия акт. Трябва да е с мярка и да не е механично изпълнение, да се основава на чувства.

Не е подходящо за подстригване. Може да снижи вашата активност.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space