ОВЕН

Бъдете аналитични и направете преглед на работата си и на своите грешки, защото не само колегите ви са виновни. Не пропускайте шанса си да работите и да постигнете материални успехи. Ще ви зарадва професионален успех и признание. Работата ви носи не само добри приходи, а и възхитата на вашите колеги.

Обсебени сте от мисълта за любимите си хора и искате час по-скоро да бъдете с тях. Вечерта ви очакват незабравими интимни мигове. Сексуалните удоволствия са естествен край на приятните вечерни мигове. Бъдете нежни и се отдайте на чувствата си.

ТЕЛЕЦ

banner

Отредено ви е да изживеете неочакван професионален успех и да се окажете на поредния връх в кариерата си, но дали ще го сторите, зависи от вашия личен избор. Задълбочената работа при изпълнение на поставените задачи дава добри резултати. Забранено ви е да уреждате кредити или заеми за собствен бизнес и за ремонти у дома.

Възможно е новите запознанства в личен план да прераснат в дълготрайна връзка. Ако сте семейни, се пазете от изневяра. Не сте единствените, които се отдават на сексуални изживявания със случайни партньори, но днес те ви гарантират инфекции и болести.

БЛИЗНАЦИ

Денят ви обещава успехи на работното място, дори и ако се чувствате неуверени във възможностите си. Ще получите признание не само от страна на колегите си, а и от поставилите ви задачата. Въведете ред в служебна и най-вече в счетоводната си документация. Не подписвайте непроверени финансови документи.

Появата на бивши ухажори ще ви създаде проблеми. Самотните ще се радват на романтична среща. Няма да постигнете нищо, ако решите да сте агресивни по време на секса с любимите си хора, особено ако не сте семейни. Ще ги загубите.

РАК

Предстои ви успешен ден. На работното място наложете мнението си и ще получите подкрепа, свързана с новите ви планове. Не създавайте ненужно напрежение сред вашите колеги и подчинени. Не налагайте правилата си, за да не развалите отношенията с колегите си. Пазете се от конфликти с ръководството.

Партньорските отношения са успешни и ще ви донесат взаимно удовлетворение. Несемейните ще изживеят незабравими романтични мигове и здравословен секс с партньори, родени в Овен или Стрелец.

ЛЪВ

Склонни сте да спорите, дори и инатливо, но не винаги сте в правото си и затова вашите колеги ви принуждават да отстоявате принципите си. Не рискувайте и не се обвързвайте със задачи, които няма как да завършите в срок. Приемете предложената помощ. Заради финансовите си успехи и приходите, за които научавате в днешния ден, които са впечатляващи, рискувате да се сблъскате с лъжи, клевети и опит за измама.

Време е несемейните да помислят за създаване на семейство, да не отказват покани за развлечения и да се огледат за подходящия партньор. Семейните представители на знака могат да се отдадат на интимни мигове и сексуални преживявания, особено ако имат до себе си партньор Рак или Скорпион.

ДЕВА

Начинанията ви носят успех, ако сте ги обмислили и сте получили одобрението на вашите колеги. Бъдете внимателни ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Денят не е успешен за осъществяване на делови срещи, а и трудно ще се свържете с партньорите, с които искате да разговаряте.

Вечерта се пригответе за приятни романтични изживявания. Любовта на партньорите ви липсва, затова се постарайте да си възвърнете хармонията както в чувствата, така и в секса и то още днес.

ВЕЗНИ

Преценете дали си заслужава повторното ви сближаване със стари приятели. На работното си място се справяте още до обед успешно със задачите си. Проявете щедрост към този, който ви моли за заем, ако прецените, че няма да нарушите материалната си стабилност.

Ще се наложи да промените плановете си за деня, но не бива да се безпокоите. Несемейните са пред своя звезден миг. Очаква ви ново любовно увлечение. Сексът ще ви достави удоволствие, ако чувствата ви са споделени. Ще изживеете незабравими интимни мигове с партньор Скорпион.

СКОРПИОН

В този ден отложете обсъждането и взимането на важни делови решения. Не се нагърбвайте с непосилни задачи. Бъдете предпазливи, за да избегнете трудностите, породени от ваши грешки. Внимавайте с новите запознанства и неочакваните срещи, защото ви е трудно да прецените хората правилно и бързо и да отсеете полезните.

Силни емоции ще окажат влияние на настроението ви. Време е да се вгледате в себе си и да осъзнаете какви чувства изпитвате. Ако не сте семейни и целта ви е съвместно бъдеще без чувства, няма да сте щастливи. Семейните и влюбени в своите брачни половинки ги очакват романтични мигове и сексуални удоволствия, особено приятни с партньор Дева.

СТРЕЛЕЦ

Заради чужди грешки, които, въпреки нежеланието си, сте длъжни да поправите, след като никой не ви иска съгласието и не ви пита дали имате знания и сте компетентни, се бави постигането на вашата цел за този ден. Не се ядосвайте, а помогнете на колегите си да се справят. Ако сте предпазливи с обещанията, въпреки трудностите успехът е с вас.

Не изневерявайте на половинката си, само защото сте се усъмнили в изневяра. Сами ще предизвикате реакция, която няма да ви хареса и ще ви отдалечи. Не разчитайте на хармонични сексуални отношения, заради вашето поведение, което е раздразнило интимната ви половинка.

КОЗИРОГ

Трудностите, които блокират работата ви до обед са преодолими. Запазете спокойствие и не си създавайте сами притеснения. Избегнете конфликтите с търпение и премълчаване. Не пътувайте, за да си спестите излишни разходи. Добре е да възстановите прекъснатите отношения с хора, на които държите.

Не пренасяйте лошото си настроение в семейството или при среща с интимните си партньори, за да не съсипете хармонията в отношенията си. Проблемите в сексуално отношение се дължат на липсата на самочувствие в този ден, заради самовнушението, че не сте достатъчно привлекателни.

ВОДОЛЕЙ

Целия ден ви носи успех, но може да е помрачен заради проблеми, на които не обърнахте нужното внимание преди време. Ще усложните отношенията си с вашите колеги. Срещите ви са неуспешни. Съветът ми е на работното място да не спорите. Агресивното поведение не е начин да докажете правотата си.

Семейните да очакват приятни романтични изживявания. Несемейните могат да срещнат своята голяма любов и да бъде щастливи. Ако сте семейни сексът ще ви зареди със сили.

РИБИ

До обед проведете важните разговори и срещи. Денят е успешен за явяване на интервю и постъпване на нова работа. Уговорете и подгответе документите по финансиране, уговорено с партньори. На работното място се справяте отлично. Съветът ми е да отложите деловите срещи и разговори, за да си спестите провалите.

Не допускайте проблеми в семейството си. Очертава се възможността за краткотрайно увлечение. Любовта на интимния ви партньор със сигурност ще ви зареди с нови сили. Не пренебрегвайте сексуалните изживявания, заради липсата на хармония в отношенията ви.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space