„Кирил Терзиев ми счупи предните зъби пред очите на децата ми!“, написа Светлана Василева късно снощи в Инстаграм. Моделката твърди, че известният борец я пребил в колата й пред очите на три от децата й.

„Това се случи, след като забелязах, че ме следи. Спрях, за да го попитам защо ме следи, след като бях заплашвана от една година от него. Досега мълчах! Но след като ми посегна през прозореца на колата ми – пак повтарям – пред очите на трите ми деца, чашата преля“, разкри Гущерова.

Според нея органите на реда не обръщат внимание на сигналите й. „Преди 30 минути се обадих в полицията и още няма екип на място. Подкупна ли е полицията? Страхувам се“, сподели още Светлана в социалната мрежа.

Още в началото на годината моделката написа, че е била заплашвана с киселина и се страхува за своята и сигурността на семейството си. Тогава тя така и не разкри кой е автор на психическия тормоз, а само намекна: „Пазете се от приятели“.

banner

Кирил Терзиев е женен и има 10-годишен син. Досега не е имало индикации за проблеми в отношенията им. Неясна остава и връзката между двамата.

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space