Луната е в знак Овен до 08:56ч, след което влиза в знак Телец

Когато уловим позитивното влияние на Луната можем да станем доста хармонични в този период. Увеличава се силата на волята ни. Новите начинания са съпроводени с трудности, но започнатите проекти спокойно могат да се завършат. Този период може да се определи като времето, когато се проявява естествената издръжливост, благоразумие, предпазливост, постоянство и търпение.

Избягвайте да пиете студени напитки, както и викането. Уязвими са гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза. Луната влияе върху обонянието и вкуса.

Символ на деня е жабата, блатото. В мистична интерпретация Жабата служи като източник на мъдрост (като змията), но не всичко е толкова просто. Да се ​​надяваме, че двадесет и шестият лунен ден ще премине лесно и ще донесе лесни ползи, в никакъв случай не бива. Пасивен период. Светло сините нюанси привличат късмет. Пазете се от кражба не само на вещи, но и на мисли и идеи днес!

banner

За бизнес е опасен този период. Счита се, че всички дела, свързани с бизнеса в този ден са обречени на неуспех, дори ако в началото всичко да изглежда, че върви добре. Не си струва да се предприема и започва нищо, тъй като по-скоро ще донесе само загуби и вреда. Има опасност да изразходвате енергията си напразно. Затова се препоръчва да се въздържате от активни действия, да почивате повече и да не хабите напразно силите си. Днес не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе само загуби и вреда.

Тежък период, когато трябва да съберете своите физически и духовни сили, да не се поддавате на никакви провокации и съблазни. Отнасяйте се към всичко случващо се с известна доза ирония и не губете чувството си за хумор. Постарайте се да мислите само положително. Създадените през този ден мисли могат съществено да повлияят на вашето бъдеще.

За деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, което води до спорове, разправии и скандали. Това е един от опасните и критични дни на лунния календар, през който хората са предразположени повече към конфликти и агресия. Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са предпазливи.

Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате внимателно с кого да общувате. Не говорете твърде много, по-скоро слушайте, бъдете сдържани. Не се препоръчва физическото натоварване.

По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение.

Подстригване не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

В този лунен ден сънищата показват колко големи са вашата гордост и нарцисизъм. Ако се виждате успешни, всемогъщи и доволни, значи е време да слезете от облаците и да се оцените трезво. Ако се виждате нещастни, трябва спешно да повишите самочувствието си и да се научите да обичате и уважавате себе си.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space