ОВЕН

Трудностите в този ден са свързани за пореден път с ваши колеги, които са обидени от ваши забележки без покритие. Новите запознанства ви помагат да преодолеете бързо кризата в отношенията ви. Обмислете добре идеите си за нова посока на професионално развитие. Не взимайте прибързани решения и не действайте импулсивно.

Възможни са усложнения с близките ви хора, заради невъзможност да дадете израз на истинските си чувства. Вечерта ще се радвате на романтична среща. Направете крачката към изясняване на отношенията, зарадвайте любимите си хора с подарък и се отдайте на приятни сексуални изживявания.

ТЕЛЕЦ

banner

Отношенията ви с вашите колеги са хармонични. Използвайте шансът си да оправите възникналите недоразумения на работното място. Прибързаните действия са нежелателни през целия ден. Подтиквани от ваши делови партньори, сте склонни да се включите в губеща инвестиция, въпреки предупрежденията да сте предпазливи, защото днес сте подвластни на ината си.

Не се опитвайте ако сте семейни или сериозно обвързани, да спечелите нечие сърце. Ще сгрешите, ако се поддадете на сексуалните си желания и се обвържете с малко познати партньори.

БЛИЗНАЦИ

Не се опитвайте да приличате нито физически, нито с маниерите си на други хора, дори и ако са достоен пример за подражание и искате да ви припознаят с с техните характеристики. Самоувереността ви вреди, ако не овладеете чувствата и желанията си и налагате с упорство мнението си.

Конфликтите на работното ви място са непреодолими, заради острият ви език, който ви е трудно да контролирате. Сексуалният ви живот изисква да сте по-активни, ако искате да се чувствате добре. Сексуалният ви живот изисква да сте по-активни, ако искате да се чувствате добре.

РАК

Имате подадена ръка от Съдбата и възможност да изгладите финансови разногласия с началниците си. Не заблуждавайте себе си и не си внушавайте, че не носите вина за загубите, които търпите. Осъществете всичките си срещи и разговори. Ако някой ви засегне сте готови за отговорите заядливо, създавайки повод за конфликти на работното си място.

Влюбили сте се безнадеждно. От вас зависи да съхраните чувствата си и да спечелите сърцето на любимия човек. Неприятели нарочно искат да ви свържат с неподходящи интимни партньорства, за да ви провалят. Не се поддавайте на нагона си.

ЛЪВ

Стабилизирайте материалното си състояние допълнителна работа. Очаква ви реализация на вашите идеи и стремежи. Постигнете взаимно разбирателство. Денят е успешен за работещите в сферата на търговията. Всички, които са отговорни, днес имат възможност да реализират успешни сделки. Очаквайте делови предложения и се доверете на интуицията си.

Не се поддавайте на чаровни ухажори, които искат да ви накарат да похарчите парите си заради техните капризи и ви омайват, че ви обичат. Изневярата заради внезапно обзели ви чувства, които са моментно състояние, ще ви отдалечи от създадената хармония в сексуалните отношения.

ДЕВА

Привличайте към себе си само хора, с които ще съумеете да реализирате плановете си. Не допускайте помощта на амбицираните си колеги, които искат да блеснат в общественото пространство. Ако идеите ви се развият успешно, в края на месеца сте се изкачили на ново стъпало в общественото си положение. Всичките ви идеи са приети.

Разрешете още сутринта семейни си проблеми. Подарете сърцето си, ако сте се влюбили днес. Възможно е жените да имат краткотрайно увлечение. Сексуалните контакти може и да не ви доставят очакваното удоволствие, ако не сте изяснили недоразуменията с интимната си половинка.

ВЕЗНИ

Не пропускайте шанса си за полезни делови запознанства. Не очаквайте помощ отстрани. Справете се с работата си сами, за да имате причина да сте доволни и горди със себе си. Очаквайте отлични финансови постъпления. На работното място успехът е с вас, ако сте заети с професионалните си задължения и не се разсейвате с безсмислени разговори.

В семейните отношения и в общуването с партньорите ви са възможни проблеми. Раздразнителността ви подтиква да нагрубявате и да дразните. Добре е да се въздържате. Естествено е след разправиите да нямате желание за секс. Все пак си помислете дали именно сексът няма да ви сдобри.

СКОРПИОН

Денят е благоприятен за изяви, ако съумеете да контролирате емоцията си, заради която не само не успявате да наложите мнението си, а си печелите и неприятели. Само така успявате да постигнете целите си. Заетите в деловата сфера могат успешно да изяснят финансовите разногласия с партньорите си. Отложете семейните разговори за вечерта.

На вратата ви чука ново увлечение, което ще ви създаде много неприятности и ще донесе сълзи и обидни думи. Вечерта ще се лишите от сексуални наслади, заради невъзможността да премълчавате.

СТРЕЛЕЦ

Изкушавате се да поставите прибързано и необмислено начало на нови занимания, които няма как да са успешни в този ден. Не взимайте крайни решения и не действайте импулсивно, ако сте недоволни от някого. Успехът е с работещите в сферата на търговията, които имат възможност да реализират успешни сделки със стоки собствено производство.

Вечерта очаквайте проблеми в семейството. Не проявявайте агресия. Преценете дали да продължите живота си с интимните си партньори. В моментът на истината преценете имате ли все още чувства към тях. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, дори и ако е за последно, защото след това ще съжалявате. Възможно е да се увлечете в нова романтична връзка.

КОЗИРОГ

Постигнете поставената цел като вложите силите си в работа и се заемете с изостаналите, блокиращи пътя ви задачи. Съобразете се с обстоятелствата и не бъдете прибързани. Не прекалявайте с изискванията към колегите си, за да не им досадите. Изявете своите положителни и интелектуални качества, но ценете и качествата на колегите си и на хора, от които сте зависими.

Прибързаността е забранена. Чувствате, че сте отдалечили от себе си любимите си хора, но причината е във вашето. Не бързайте да се впускате в изневери и секс със случайни партньори, само за да задоволите нараненото си его.

ВОДОЛЕЙ

Справяте се перфектно със задачите си особено ако са свързани с продажба и покупка на недвижими имоти и това е професията, който ви храни или помагате във фирма със същата дейност. Предстои ви успешно сключване на сделки, но го сторете следобед. Избягвайте съмнителни делови предложения, ако са свързани с лесна печалба, която може да ви съсипе бизнеса.

Ще изживеете краткотрайно увлечение, което ще промени личният ви живот. Семейните да внимават, защото има опасност да сринат бракът си. Сексуалните удоволствия ще ви разтоварят от напрежението на работното място. Не ги пропускайте.

РИБИ

Откажете се от пътуване, което е свързано с непланирани разходи и товари семейния ви бюджет, а разправиите са ви гарантирани. Бъдете пестеливи Завършете текущата си работа и не се поддавайте на желанието за хрумнали ви необмислени промени. Справете се със задачите си сами, а и помощ не ви е необходима.

Очаквайте новина за финансови постъпления. Ако имате запознанства, свързани с личния ви живот, предпазливостта е задължителна, защото рискувате да се обвържете с неподходящ партньор. Знаете, че сексът ви доставя удоволствие, само ако интимната ви половинка отговаря на темперамента ви или чувствата ви са така силни, че сте готови да се съобразите с нея.труд

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space