Овенът благоприятства промяната и новото начало. Днес доминират спонтанността, темпераментът, амбицията, импулсивността и припряността. Ние сме пълни с енергия, но внимавайте да я използвате правилно. Може да се влюбите страстно, но страстта скоро ще избледнее.

Ритмите на космоса помагат да се разкрие вътрешният потенциал човека. Увеличава се физическата и умствена активност. Иска ви се да решите всичко с един удар и да продължите нататък. Навреме се спрете, огледайте нещата, иначе всичко може да се развали. Търпението ще ви спаси от неприятности. Бройте до десет, преди да реагирате на думите или действията на другите. Не вземайте много пари с вас днес, има риск да похарчите всичко. Увеличава се страстта, смелостта, предприемчивостта, агресивността. Добре е да се сложи край на всичко, което няма бъдеще. Уязвими стават главата, мозъка, очите. Ако можете, направете нещо добро за очите си днес. За уморени очи и кръгове под очите, прилагането на студени торбички от зелен чай ще помогне.

Ден за съзидание и активност. Напрежението от предишния ден утихва. Енергийно силен ден, в който се пробуждат силите на природата и у човека. Символите на този ден са Мечката и Шива. Днес мъжката енергия царува върховно. В човек също идва огромна сила и е много важно да знае как да я употреби. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се отпуснат и да поспят повече. Всичко старо рухва и възниква ново. В този лунен ден душата се радва и се стреми да се издигне до звездите. Всички творчески хора преживяват духовен подем. Характерно за деня е сътворението и разрушаване на старите стереотипи.

Добре е да се възползвате от засилената енергия на деня и да решите всички двусмислени и сложни въпроси. Звездите обещават успех и просперитет на тези, които упорито се стремят към целта си. Настройте се за успех и вярвайте в силата си. Планове по-добре не правете, а живеейте свободно, доверявайки се на интуицията и случайността. Обръщайте внимание на всички символични знаци.

banner

Благоприятен период за всякаква домакинска работа. Ремонтът, пренареждането на мебелите, почистването ще бъдат лесни и няма да оставят умора. Можете да изхвърлите стари ненужни неща – така ще изчистите енергийното пространство на къщата.

Благоприятно е за физическо натоварване, за йога, за активна творческа работа. Не бива в 24 лунен ден да се изпитва апатия, униние, отчаяние. Трябва да се използва активно за укрепване на собственото здраве и за повишаване на духовното ниво. Да се избягват тълпите и масовите мероприятия.

Болестите започнали в този ден не са опасни и не оставят последствия. Благоприятно е лечението чрез билки. Не е добре да се гладува, точно обратното – трябва да се яде и да се пият много течности.

Ден, в който трябва да се изяви любовта. Добър за контакти и завързване на познанства, за съпружески отношения и любовни срещи. Лесно могат да се изгладят и най-сериозните противоречия. Необходимо е да се използва това време и да се оправят семейните отношения.

24-ти лунен ден е свързан с плодородието. Подходящо е за зачеване на деца. Повишена е мъжката сексуална енергия. Ако нямате възможност да я реализирате, то следва да се заемете с физически упражнения, автотренинг и др. В противен случай излишъкът от сексуална мъжка енергия може да навреди на здравето.

Добре е да имате много сънища или повтарящ се сън. Неприятните сънища показват наличие на сексуални проблеми изискващи своевременно решение. Ако сънищата ви са приятни, то всичко е наред.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space