Луната е в знак Риби до 06:29ч на 1 юни

Периодът на Луната в Риби е свързан с интуитивни чувства, емоции и сънища. Това време може да бъде идеално за творчески проекти и развитие на вътрешния свят. Хората се чувстват по-чувствителни и емоционални, което може да повлияе на отношенията им с другите. По това време може да се появи и силно желание за мир и уединение. Реализирането на идеи и планове в този момент може да се окаже трудно поради неяснота и несигурност. Лесно е да се поддадем на силното психологическото въздействие на околните. Въображението и интуицията се засилват. Препоръчва се да се обърне повече внимание на духовния свят, тъй като в този момент психическите способности на човек достигат своя максимум. Пораждат се благородни чувства. Трябва да сте внимателни в областта на любовните отношения. Често в този лунен период човек гледа на света през розови очила.

Уязвими са предимно ходилата и пръстите на краката. Трябва да се отбележи, че всичко, което се употребява в дните на Риби: никотин, алкохол, храна, наркотици, има двоен вреден ефект върху организма.

Неблагоприятен ден. Това е началото на последната фаза на лунния месец. Време за обобщаване, анализ на изминалия период. Скоро ще трябва да си поставите нови цели, да започнете цикъл и този ден е необходим, за да завършите започнатото, да изплатите дълговете и да направите изводи.

banner

23 лунен ден е кармичен ден. Ден за разрушение на старото, коренни реформи, преобразования и промени. Често е наричан ден на квадрата или кръста, защото е напрегнат и опасен. Човек има усещането, че нещата се случват не по неговата воля. Противопоказни са всякакви рискове и авантюри. В този ден хората са склонни да изхвърлят негативизма си върху другите. Пазете се от ниски помисли, гневни изблици.

Във всички сфери може да постигнете поставените цели, но може да имате и неприятности. Всичко зависи от правилността на действията ви. Имате реални шансове както да решите своите проблеми, така и да си създадете нови. Не започвайте важни и сериозни дела. Денят е труден психологически: можете да почувствате апатия, слабост, физическо неразположение без видима причина. Днес конфликтите бързо се разпалват. Необходимо е да има повече самоконтрол. Не се препоръчва да бъдете на места, където има струпване на много хора. Трудно се контролират емоциите, а в тълпата бързо се зараждат отрицателни емоции.

В семействата може да има напрежение, тъй като сега е трудно да се съхрани дипломатичност в отношенията. Висок е рискът някой член от семейството да превиши правата си и да се опита да реши проблемите чрез психологически натиск. От интимност е желателно да се въздържате. Сексът във всякакъв вид сега е противопоказен. Жените да бъдат много внимателни и да се пазят от насилие. Мъжете могат много лесно да застанат на пътя на съпружеската измяна.

Желателна е вегетарианската диета. Подходящи са млечните продукти. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Полезно е еднодневното гладуване и процедурите по изчистване на организма.

Неблагоприятно време за покупки. Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

Сънищата показват, доколко сте хармонична личност и доколко сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, показва вашето истинско отношение към себе си.

Отделете време на защитата на дома си. Опушете стаите с ароматни пръчици или тамян, поръсете със светена вода или го почистете по някакъв друг начин.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space