ОВЕН

Днес са успешни общуването с колегите ви, запознанствата и установяването на нови делови контакти, особено преди обяд. Допускайте до плановете си само хората, на които разчитате. Рискувате да попаднете в неловка ситуация, ако не сте разговаряли за начинанията и плановете си със своите началници.

Интимните ви половинки трудно ще забравяте, че сте ги наранили и трудно ще спечелите отново тяхното доверие. Сторете го още днес. Няма да се сещате за личните си отношения, които трябва да разгаряте със секс и с това ще предизвикате ревността на половинката си.

ТЕЛЕЦ

banner

Бъдете справедливи, ако се налага да обсъждате грешки на работното място и не хвърляйте вината върху колегите си. Преценете кои от тях са с по-голям опит. Защитете интересите си. Подложени сте на стрес на работното място, защото искате да завършите в срок всичките си задачи. Очаквайте добри приходи.

Влюбени сте, но се страхувате да признаете чувствата си, защото мислите, че не са споделени. Днес можете да ги споделите с обекта на любовта ви. Не бързайте още вечерта да се отдадете на сексуални удоволствия, ако партньорът ви е подготвен за тях.

БЛИЗНАЦИ

Въпреки неприятностите за пореден път успявате да намерите изход от трудна ситуация на вашето работно място и да избегнете загубите, но и също така завишавате авторитета си. Анализът ви помага да сте на висота в отношенията. В материално отношение успехът е с вас. Очаквайте приходи. Радвате на вниманието на противоположния пол.

За съжаление запознанството е разочароващо. След обяд ви очаква романтична среща и хармонични отношения в семейството. Контролирайте емоциите си и не се впускайте в сексуални удоволствия, само защото някой ви е привлякъл с чара си.

РАК

Очаквайте неприятности, заради финансови успехи, които отново са ядосали колегите ви. Предпазвайте се от измами, с които целят да ви отмъстят, като предизвикат загуби. Избягвайте разправии със колегите си, конфликти със странични хора и нови запознанства.

Проявете сдържаност в общуването. Не са изключени проблеми в личния живот. Вечерта очаквайте изненадващи приятни срещи и романтични мигове. Ще спечелите сърцето на обекта на чувствата ви, но не се изкушавайте да се впуснете веднага в сексуални изживявания.

ЛЪВ

Днес се налага да разрешите професионални проблеми, но сте завладени от емоции, които тласкат мислите ви в друга посока. Нетърпението и избухливостта ви вредят. Бизнесмените, заемащи отговорни финансови длъжности, да бъдат внимателни при подписването на договорените инвестиции.

Жените да се подготвят – новото им романтично увлечение ще е разочароващо. Ако сте семейни внимавайте, защото ще си създадете проблеми. Вечерта създайте романтична обстановка, за да предразположите любимите си хора за сексуални удоволствия, които ще ви се отразят добре.

ДЕВА

Предпочитате да се усамотите, да се отдадете на себеанализ или да се занимавате със задачите си без да ви досаждат. Ако не ви е възможно да си осигурите спокойствие на работното място си вземете работа у дома. Тези от вас, които имат нови идеи и планове, е добре днес да ги споделят с колегите си и с деловите си партньори.

Вечерта отново са възможни проблеми в семейството, заради изкушението ви да кажете какво мислите и да проявите ревността си. Ако сте намерили своята половинка и се радвате на тихото си щастие, очаквайте удари от неприятели, които завиждат на сексуалния ви живот.

ВЕЗНИ

В този ден сте бодри, изпълнени с желание за работа, но оживлението, което създавате на работното си място, дразни колегите ви, защото на тях никак не им се работи. Бъдете търпеливи и тактични. Настроението ви ще се развали заради разправия на работното място и разменени обидни думи. Ако пътувате, бъдете особено предпазливи.

Избягвайте новите запознанства. В личния живот са възможни измами. Ново запознанство и в този ден ще завърши с разочарование. Сексът със случайни партньори ще ви създаде сериозни проблеми, ако сте семейни или сериозно обвързани.

СКОРПИОН

Примирете се, че трудностите пречат на думите ви да достигнат до хората, за които са предназначени, но вредата е за тях. По-добре не давайте съвети, особено ако не са поискани, за да избегнете недоразуменията. Ако сте уговорили делови срещи, бъдете внимателни и не пропускайте и най-малките детайли и нюанси в разговорите.

Не критикувайте половинката си, защото така наранявате и засилвате гнева й. Усеща вашето отдръпване, и изпитва страх да не се окаже във ваша зависимост. Допуснете ли отдалечаване още от сутринта, не се надявайте на интимни мигове и сексуални удоволствия, ако не изясните отношенията си.

СТРЕЛЕЦ

Денят е благоприятен за тези от вас, които имат изпит за преквалификация, но е редно да са добре подготвени и да не разчитат на късмета си. Ще бъдете доволни от резултата, който е гаранция за бъдещето ви като професионалисти. Професионалните ви задължения днес изискват да намерите нетрадиционни решения за приключване на проблемите.

Не уговаряйте романтични срещи, защото последствията могат да са неочаквани. Време е несемейните да помислят за създаване на семейство. Семейните представители на знака могат да се отдадат на интимни мигове и сексуални преживявания.

КОЗИРОГ

Днес сте готови да уговорите покупка на недвижим имот и дори сте приготвили парите. Запазете спокойствие и не споделяйте веднага радостта си с ваши съседи, които са изпълнени със завист. Причината за интригите около вас е в новината за материални и професионални успехи, която ще ви зарадва.

Завистниците са я научили преди вас и искат да ви унизят с интригите си. От сутринта ви е обзела ревност и съмнения във верността на вашите любими. С подозрения нищо няма да постигнете. По-добре поговорете с тях. След разправията през деня не се надявайте, че ще имате приятни сексуални изживявания. По-добре ги отложете.

ВОДОЛЕЙ

Ще научите, че ваш проект ще се забави заради неочаквани странични фактори. Напрегнати и нервни сте. Прибързаността е забранена. Склонни сте към нападателно поведение. Наложете си търпение и спокойствие, за да не се изпокарате с всички и да не отклоните успеха от пътя си в последния ден на месеца.

Липсата на хармония в семейните отношения ви пречи да надмогнете гордостта си и да се извините. Любимите ви хора страдат от отношението ви. Ако се отдадете на романтични мигове и сексуални наслади, ще поправите стореното и ще си възвърнете любовта на половинката си.

РИБИ

Ако се занимавате с търговия ви очаква успешен и доходен ден. Оборотът ви ще е достатъчно висок, за да закупите веднага нови стоки. Самочувствието ви е високо. Не се хвалете с приходите си. Интелектуалците може да се окажат интересни за влиятелни хора, които искат да са им полезни и да ги подкрепят в научните им изследващия.

Днес трябва да решите дали да продължите живота си с интимните си партньори. В моментът на истината преценете имате ли все още чувства към тях. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако ви предстои раздяла, защото след това ще съжалявате.труд

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space