Близки на силиконката Джулиана Гани са сериозно притеснени за здравето й, тъй като се оказа, че притежателката на най-големите цици на тв екрана е преследвана от лихвари. Сумата, която Гани и актуалното й гадже дължат на мафиотите, е 25 000 лева, защото силиконката успяла да погаси друга част с хонорара от „Като две капки вода“.

Тази е и причината тя да се съгласи да участва в шоуто като помолила Маги Халваджиян да й изплати сумата предварително, защото положението й с кредиторите е много зле. Арменецът проявил разбиране, но Джулката явно не може да проумее, че трябва да свие разходите си.

Напротив – тя и мъжлето й сега са в Тунис и пак с пари на заем. Този път сумата е скромна, само 2000 лева, каквато се иска за най-евтините екскурзии като тази. Туроператори предлагат супер скромни оферти за Тунис, както сами може да проверите по сайтовете.

„Джулиана има някакви проблеми със себе си. Тя постоянно драпа да показва висок стандарт на живот, лъскави пътешествия и прочие, но това няма общо с реалността, не и с нейната реалност и тази на мъжа й, който взима „стотинки“ заплата като полицай“, коментират запознати, цитирани от Lupa.

banner

„Страхуваме се да не я пребият или обезобразят, тези хора не си попляват“, алармират дружките на Джулката и стискат палци скоро да си оправи сметките.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space