ОВЕН

Пазете се от травми. Ще се наложи да се занимавате със семейни проблеми, свързани с наследство. Не губете увереността и оптимизма си на вашето работно място и не се отказвайте от задачите си. Раздразнителни сте и постоянно се заяждате. По-добре е добре да не обръщате внимание на забележките на колегите си.

Възможно е усложняване на отношенията в семейството, затова бъдете особено внимателни към близките си. Не подлагайте чувствата им на съмнение. Ако имате намерение да изяснявате отношенията си в леглото, по-добре се откажете от секса, защото ще е изпълнен с неприятни мигове.

ТЕЛЕЦ

banner

Ще си намерите нова доходна работа. Имате възможност да обогатите знанията си. Очаквайте подобряване на материалното състояние, при това от стари задачи, които днес сте решили да завършите. Не се разпилявайте в незначителни занимания. Денят е добър за начинания.

Следобед не размисляйте дълго дали да се съгласите на предложенията за съвместен бизнес. Обърнете внимание на любимите си хора, които страдат от липсата на време за романтични мигове. Вечерта се приберете с любимото ви вино и след романтичната вечеря се отдайте на приятни сексуални мигове.

БЛИЗНАЦИ

Не прекалявайте със стремежите си към нови запознанства, само защото сте решили да смените средата си. Ще изживеете много разочарования, които ще се отразят и на качеството на работата ви. Звездите ви обещават успех, но зависи само от вас да не го отдалечите от пътя си.

Ще си спечелите врагове, ако не коригирате поведението си. Сериозни са проблемите в отношенията с любимите ви хора. Следобедът ви предлага нови запознанства и романтични увлечения. Не правете прибързани опити за сближаване и за сексуални изживявания с малко познати партньори.

РАК

Радват ви благоприятни промени в личния или обществения живот. Не бъдете нетърпеливи и не допускайте вмешателство в живота ви, което може да е във ваша вреда. Предложенията за нова работа са свързани с бъдещи трудности, които ще ви изненадат неприятно, защото имате други планове за себе си и за следващите месеци.

Неприятели могат да съсипят изцяло хармонията в личния ви живот. Ще ви ласкаят и ухажват, докато отидете на среща. Пазете се от вечеря в дома на новите си познати, защото със сигурност ще завърши със секс, който след време ще ви накара да страдате.

ЛЪВ

Очакват ви обрати, за които не сте подготвени. Запазете спокойствие и контролирайте ситуацията, за да не ви доведе до принципни различия с вашите делови партньори и до разваляне на договорените отношения. Бъдете инициативни и настойчиви.

На работното си място не съсипвайте отношенията си с ръководството. Вечерта очаквайте приятни новини, свързани с романтична среща и изясняване на чувствата ви с любимите ви хора. След като си докажете, че се обичате, сексът ще ви зареди със сили и добро настроение.

ДЕВА

Започва дълго очакваният от вас и вашите близки нов, важен етап от живота ви, които ще повлиява и тях. Постарайте се да не го пропилеете, а обмислете кариерното си израстване, професионалните си планове, целите, които трябва да осъществите до края на годината.

Денят е благоприятен за подписване на делови договори и финансови документи. Интимните ви партньори се чувстват все по-привлечени от вас. Нараства доверието им. Ако ги обичате, не ги наранявайте. Ако сте коректни и искрени в чувствата си, ви очакват незабравими интимни изживявания и здравословен секс.

ВЕЗНИ

Оформете важните си финансови документи и не се вслушвайте в чужди съвети, които ви вредят. Вечерта обърнете внимание на личният си живот и на децата си. На работното място бъдете отговорни. Отношенията с деловите ви партньорите могат неочаквано да стигнат до задънена улица, без шанс да ги разрешите.

Емоцията ви пречи да сте мили и да показвате чувствата си без импулсивност и агресия. Рискувате да отблъснете любимите си хора. Стремежът ви да вкарате нови партньори в леглото, само за да докажете колко сте сексапилни, е във ваша вреда.

СКОРПИОН

Успехът ви е гарантиран само в случай, че съумеете да изберете правилно момента и да убедите обкръжението си в своята правота. Трудности могат да попречат на намеренията ви. Не се опитвайте да действате от позиция на силата. Не се поддавайте на чужди съвети – могат само да ви навредят. Разчитайте на интуицията си.

Прекарайте деня сред семейството си. Не се опитвайте да налагате на любимите си хора правила на поведение и не ревнувайте. Няма как да сте щастливи в леглото, ако не приемете желанията на интимния си партньор.

СТРЕЛЕЦ

Запознанства и възстановени стари връзки ще ви помогнат за постигане на финансов успех в ранния следобед. Звездите препоръчват да подновите работата си. Не губете оптимизмът и ентусиазмът си. Причината за професионалните ви проблеми е в нежеланието ви да се подчините на новите правила.

Заради ваши залитания в извънбрачни връзки се очертават сериозни проблеми и недоразумения в семейството. Сексуалните ви отношения са съсипани, заради обидата, която сте нанесли на любимите си хора.

КОЗИРОГ

В този ден ви очакват приключения, дори и на вашето работно място, които ви зареждат с нови сили. Отърсете се от лошите мисли. Пътувайте. Стабилизирайте постигнатото. Проведете разговорите с началниците и колегите си. Изслушайте предложенията им и се съгласете с тях, ако са във ваша полза.

Мъжете са подвластни на силни чувства, за които не са подозирали. Тази е причината за изневярата им, която ще им създаде проблеми. Сексът, свързан с изневяра е повод да съжалявате, че сте затръшнали вратата към стабилните си интимни отношения.

ВОДОЛЕЙ

Работата ви спори, ако съумеете да забравите критиката, която ви изнервя. Намерете най-краткия път към изясняване на проблемите във вашето семейство, за да не си навредите неочаквано и за вас самите, при това заради роднински интриги. Изправете се срещу тях и не бягайте на вашето работно място, защото така ще задълбочите конфликтите.

В състояние сте да постигнете хармония отношенията с любимите си хора, стига да се съобразявате с техните желания. Сексът да е гарниран с романтична вечеря и чаша хубаво вино.

РИБИ

Днес сте щастливи от приходите, които получавате. Не бързайте да ги влагате в покупки или някаква дейност. Разрешете проблемите си на работното място с покойно, без да повишавате тон. В делови план се предпазвайте от грешки. Видимата завист на недоброжелатели и неочаквани препятствия по пътя ви пречат на работата ви.

Често сте склонни да забравяте, че импулсивността в интимните отношения е безпричинна и неволно сте засегнали любимите си хора. Не си позволявайте агресивен секс, ако имате до себе си партньори, родени в Риби. Ще ги отблъснете.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space