Емрах стана двойник на Боб Марли! Синът на Тони Стораро шокира с расти и плитки

Емрах стана двойник на Боб Марли! Синът на Тони Стораро шокира с расти и плитки Hotarena

Емрах е двойник на реге легендата Боб Марли! Малкият син на Тони Стораро се появи в столична чалготека с прическа с дълги расти и плитки. Допълнително добавените кичури на главата на Емрах са толкова дълги, че той се принуждава да ги захваща на опашка.

Новата му визия изненада почитателите му, още повече че певецът се появи с шарен анцуг на участие, което придаде допълнителен нюанс на афровизията му.

За двойник №1 в чалгата на Боб Марли Стораро-младши има тежка конкуренция в лицето на Милко Калайджиев, който преди време също си сложи расти. Трансформацията прочутият свиленградски изпълнител направи преди две години, за да заснеме клипа към песента си „Бум шака-лака“. „Аз съм българският Боб Марли! Много се забавлявах, докато бях в този образ“, сподели тогава Калайджиев.

Любопитен момент във видеоклипа е и консерва, на която е изписано боб „Милко“, като отново има заигривка с ямайския изпълнител, но този път с патриотичен български привкус.

С промяната на Емрах афроизглеждащите изпълнители в родния фолк вече се увеличават и нищо чудно да бъдат последвани и от други певци. Расти (на български идва от растафари, може да се срещне и като раста прическа) е традиционна прическа на последователите на растафари в Ямайка, пише „България Днес“.

Макар че растите се свързват предимно с това движение, те са използвани много преди това, например от поклонниците на Шива в хиндуизма, суфистите в Пакистан и масаистите в Африка. Растите представляват кичури коса, които са сплъстени и усукани. Най-лесният начин да се направят е, като спре да се реши косата, след като стане дълга. По вярванията на последователите на растафари това е древна прическа, напомняща грива на лъв, която трябва да придаде сила и мъжество на носителя си.

Banner 468 x 60 px