Луната е в знак Козирог до 23:46ч на 27 май

Нарастващата Луна в Козирог е вашият архитект, който ви помага да проектирате бъдещето, да поставите идеята си във форма и да фиксирате резултата. Ако имате ясен план, започнете да го прилагате сега. Подходящо време за действия, които се нуждаят от точен и пресметлив разчет. Да се избягва безпорядъка. Звездно време за практичните и разумни хора, но неподходящо за сантименталните. Препоръчително е хората, които работят с пари, да бъдат внимателни.

Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете. Противопоказни са всички операции на зъбите и жлъчката.

Това е денят, в който в околния свят и в хората около нас виждаме собственото си отражение. Предизвикателен ден, пълен с уроци и мъдрост. В този лунен ден всички символи и знаци са важни. Трябва да сте много внимателни, за да не пропуснете някой намек спуснат за вас от горе. Ако сте достатъчно умни, можете да разберете много и да получите важен урок за себе си.

banner

Днешният ден ни служи като огледало. Днес самата природа отразява това, което е вътре в нас. Всяка ситуация трябва да оценяваме като отражение на нашата същност, постъпки, мисли. Ако някой ви каже нещо неприятно, не се обиждайте. Вселената ви изпраща знак в каква посока трябва да работите, за да станете по-добри. Ако ви благодарят или похвалят за нещо, това означава, че сте в хармония със света и хората около вас. В този лунен ден нищо не става случайно. Обръщайте внимание на всяко малко нещо. Приемайте посланията на Вселената, за да разберете повече за себе си.

Денят изисква благоразумие, сдържаност и особено внимание, тъй като е свързан с опасности. Ако неправилно се използва енергията на деня, ще срещнете препятствия и неприятности. Мислите трябва да се контролират и да не се допускат такива отрицателни. Сега лесно се изпада под чуждо влияние. Не е най-благоприятното време за колективни събирания.

Не е необходимо да се очакват специални опасности и проблеми. Просто бъдете внимателни, доброжелателни и приятелски настроени към другите. През този период не трябва да се допускат прояви на егоизъм и егоцентризъм, дори в най-малки дози е недопустимо. Мислите не трябва да са отрицателни, бъдете благоразумни. Настройте се на положителна и доброжелателна вълна, проявете грижа, уважение и любов към другите хора. Не бъдете активни, по-добре да се отпуснете.

Настоятелно се препоръчва да се ограничи консумацията на алкохол. В този ден не бива да се пиянства, защото води до заболяване на бъбреците. Добре се отразяват масажите и разтривки с растителни масла. Хубаво е по-малко да се спи. Силните аромати сега са опасни. Възможно е да се постави неправилна диагноза, неправилно да се назначат лекарства, което да предизвика от своя страна алергия или да стане натравяне с лекарствата.

На тълкуването на сънищата трябва да се отдели специално внимание. Символите на сънищата се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки стремежи и желания.

Може да е тежък период за семейните отношения. Хората в този ден често изпадат в лошо разположение на духа. По тази причина трябва да се прояви максимум спокойствие и тактичност, за да не се разраснат проблемите. Сексът трябва да бъде спокоен, бавен и не толкова активен.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space