Луната е в знак Скорпион до 11:25ч на 23 май

Опасно време, което носи напрежение, емоционална нестабилност. Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Да се сведе до минимум физическото натоварване.

Луната се движи на празен ход от 10:29ч до 11:25ч. Нищо важно да не се предприема в това време.

15 лунен ден е ден за прояви на смирение, търпение. Тайните неща могат да станат явни. Сега човек е лесно податлив на различни съблазни и изкушения.

banner

Днес трябва само да се довършва започнатото, да не се започват нови неща. Да се избягват шумните компании и места, където има струпване на много хора. Луната сега е активна и се стреми да ни подхвърля неразрешими ситуации и да ни поставя в неудобно положение. В този ден е добре да се съблюдават правилата на аскетизма.

Всички положителни и отрицателни качества у човека се увеличават значително. По тази причина бъдете много внимателни, за да не вземат връх негативните страни на личността. Много е важно да се съхрани спокойствието, да не се спори с близки хора, ако държите на отношенията. Бъдете осъзнати и не позволявайте емоциите да вземат връх над разума.

Добър ден за начало на диета. Добре е да се ограничи храната – гладуването в този ден положително влияе върху мислите. Не се препоръчва да се ядат месо и гъби, тъй като вероятността от отравяне е висока.

Здравето сега изисква особено внимание, особено при хората, които имат хронични заболявания (захарен диабет, болести на сърцето). Обърнете внимание на панкреаса, диафрагмата, черния дроб. Всяко заболяване, което започва в 15-ия ден, може да доведе до сериозни усложнения. Не се занимавайте със самолечение. Този период се характеризира с емоционална нестабилност. Да се уравновеси психическото състояние и да се съсредоточите върху енергията си ще помогнат различни медитативни практики, занимания с йога.

15-ти лунен ден е опасен период, тъй като може едновременно да донесе радост, както и да я отнеме. Всичко зависи от това, доколко тактично ще се отнесете към другите при общуването. Запазете спокойствие и контролирайте емоциите си, само така ще избегнете неприятностите. Романтичните срещи е добре да се отложат за друго време.

Неблагоприятно време за подстригване. Може да имате неприятности със здравето и лошо самочувствие, да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space