ОВЕН

Не бързайте. Този ден ще бъде успешен, ако не действате припряно и не се опитвате веднага да постигнете желания резултат. Ще се наложи да се върнете към въпроси, които отдавна сте смятали за разрешени. Някои от вас ще трябва да коригират грешки на други хора и да сложат ред в делата си.

ТЕЛЕЦ

Днес приемайте сериозно всичко, с което се захванете. Дори неща, които бихте правили без затруднения в друг момент, ще изискват доста внимание. Възможни са и недоразумения. Трудно ще избегнете спорове с колеги и ръководство. Възможно е стари недоброжелатели да напомнят за себе си.

banner

БЛИЗНАЦИ

Опитайте се да запазите самообладание и да се контролирате. Важно е да не проявявате емоции, ако нещо не върви по план, а да действате спокойно и последователно. Денят е по-подходящ за приключване на стари дела, отколкото за захващане на нещо ново. Осланяйте се по-често на опита си.

РАК

През първата половина на деня са възможни дребни неприятности и недоразумения. Не си струва да се притеснявате за тях. Със сигурност ще намерите начин да решите проблемите. Съсредоточете се върху най-важното и се опитайте да не позволявате на другите да ви объркват.

ЛЪВ

Началото на деня ще бъде вдъхновяващо. Това е чудесен момент да се заемете със сериозна задача. Бързо ще постигнете успех и няма да позволите съветите, които получавате да ви объркат. Вероятно е добро решение на финансови проблеми, заради които напоследък имате много тревоги.

ДЕВА

В началото на деня е по-добре да не планирате важни неща. Дори решаването на прости и добре познати проблеми ще изисква повече усилия от обикновено и ще ви отнеме много време. Възможни са недоразумения и спорове, както и неразбории с документи. Втората половина на деня ще бъде по-ползотворна.

ВЕЗНИ

В този ден може да планирате важни бизнес срещи или сериозни преговори. Сключените днес сделки ще се окажат успешни. Много хора ще се вслушват в мнението ви. Възможно е да намерите нови съюзници, които в крайна сметка ще ви станат и приятели. Вероятни са неочаквани парични постъпления.

СКОРПИОН

Подходящ ден за сътрудничество, търсене на съмишленици или участие в съвместни проекти. Разбирането с другите ще бъде по-лесно от обикновено. Мнозина ще се чувстват прекрасно в компанията ви. Тези от вас, които са лидери ще решат кадрови въпроси и ще се чувстват много по-уверени.

СТРЕЛЕЦ

Дори най-сериозните и важни въпроси днес трябва да обсъждате в неформална обстановка. Така ще намерите по-бързо решение, а и разговорите ще протичат много по-приятно. Отношения, които преди са имали чисто делови характер, ще станат по-топли и спокойни. Някои от вас ще намерят нови приятели.

КОЗИРОГ

Не се поддавайте на провокации и се опитайте да бъдете снизходителни към чуждите слабости. Възможно е да имате малки разногласия. Отношения, които са се развивали добре, ще станат по-напрегнати, но до сериозни конфликти няма да стигнете. Новини ще направят денят ви по-оптимистичен.

ВОДОЛЕЙ

Добър ден за възстановяване на справедливостта. Ще бъдете доволни от постигнатото и ще останете изненадани колко много може да направите, действайки сами. Мнозина ще бъдат привлечени от вашия чар. Със сигурност ще има желаещи да участват в осъществяването на идеите ви.

РИБИ

Началото на деня ще ви изнерви. Стари споразумения ще бъдат нарушени и са възможни трудности в комуникацията. Ще е необходим и целия ви дипломатически талант, за да избегнете конфликти, както и да установите добри отношения с всички и спокойна атмосфера.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space