Луната е в знак Скорпион от 01:35ч на 21 май до 11:25ч на 23 май

Постепенно започва да се натрупва напрежение. Енергията в дните на Скорпиона действа на подсъзнанието на човека, пробужда в него странни предчувствия и го лишава от способността да контролира своите емоции. Конфликтните ситуации се случват често, вътрешната агресивност у хората е готова да избие по всяко време. Възможно е даже забравени обиди да избухнат с нова сила.

Всяка проява на агресия, гордост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще срещу вас. Дори около вас да цари атмосфера на напрежение и нервна възбудимост, вие трябва да останете спокойни и невъзмутими, доброжелателни и мъдри.

Енергията на Скорпиона оказва силно влияние върху пикочно-половата система. Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Особено да бъдат внимателни бременните жени. Повишава се опасност от помятане. Да се сведе до минимум физическото натоварване.

banner

Денят носи нови енергии. В 13-ти лунен ден космическите вибрации влияят благоприятно на цялата творческа енергия. Правете това, което ви е на душата днес и ще постигнете наистина божествени творения. Вслушвайте се в съветите, които другите дават и можете да научите нещо от тях. Днешният период е много добър за работа в група. Всичко свързано с ученето ще постави стабилна основа за бъдещето.⠀

Всички нови начала са неблагоприятни. 13-ти лунен ден предоставя страхотна възможност за работа върху грешките и тяхното коригиране. По-добре е да посветите това време на работа върху грешки, преразглеждане на стари случаи. Най-добрият ден за всякакъв вид анализи, поправки и коригиране, както и получаване на нова информация.

Днес може да се повторят различни житейски ситуации, които вече сте преживели. Ако в най-близкото ви обкръжение има хора, след общуване с които остават лоши чувства, чувство за малоценност, главоболие и започвате да изпадате в депресия, това е просто идеалният момент да прекъснете всички отношения с тези хора и да продължите напред.

На тринадесетия лунен ден трябва да се въздържате от нови контакти и запознанства. Този лунен ден не е подходящ за срещи, тъй като настроението не е благоприятно за романтична атмосфера.

В този мистичен и вълшебен ден е много хубаво да се опече хляб.

13-ият лунен ден е чудесен за всички видове подмладяване и лечение на косата и кожата. Лекарствата, кремовете и мехлемите ще бъдат много по-силни, отколкото в други дни. Денят е добър за очистителни процедури и самолечение. Много полезни днес са водните процедури, баните, сауните, обливането със студена вода.

В този лунен ден е подходящо за усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри. Сексът трябва да е активен, но ако предварително се чувствате уморени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си. Липсата на сексуално желание в 13 лунен ден или усещане за умора е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои ресурси и не сте разчели правилно силите си.

В четиринадесетия лунен ден сме много чувствителни към всякакви чужди влияния. Всяка чужда енергия, която ни докосне, може да причини неизправност в тялото. В никакъв случай не трябва да действате под влиянието на момента.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space