Луната е в знак Везни до 01:35ч на 21 май.

Луната е във Везни е свързана със социални отношения и общуването. През този период можете лесно да се адаптирате към хората и да сте по-чувствителни към разбирането на нуждите на другите. За повечето хора този период означава приятни и спокойни дни. Вибрациите на Везните носят колебание и нерешителност и в тези дни трудно се взема решение и се прави избор. В същото време въпросите за красотата, изкуството и естетиката също могат да излязат на преден план. Повишава се възприемчивостта към всичко прекрасно, нараства чувствителността към всички прояви на грубост и дисхармония.

Уязвими са бъбреците и пикочния мехур, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да особено внимателни. Много подходящи са занимания с йога, тъй като привеждат енергийната система в равновесие.

Луната през целия ден се движи на празен ход. Не започвайте нищо ново, нищо важно, защото ще срещнете неприятности. Нещата ще стават или много трудно, или направо ще се провалят.

banner

Символи на 12 лунен ден – сърце, Чашата на Граала. Цветове на деня – различни нюанси на синьото – цвета на морските вълни, лазурно синьо, небесносиньо. Енергията на деня – пасивна и спокойна външно, активна вътрешно. Медитация – сърце.

Денят предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. В този ден се включва космическата енергия на любовта. Човек изпращайки своята енергия на Любов към Бога, включва Любовта на Бог към своите творения. Ден на творческата активност. Обърнете се към своя Ангел-хранител и помолете за неговата помощ да претвори мечтите ви в реалността. Добре е да се посети църква. Молитвите отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват.

Времето, в което може да се постигне мъдрост, да се получат скрити знания и да се черпи информация от висшите сили. Денят не подхожда за активни действия, достижения и борба, а е създаден само за вътрешна духовна работа. Физическото натоварване трябва да е по-малко. Подходящи занимания: стречинг, йога, цигун. Уязвими органи са сърцето и сърдечно-съдовата система. На тези органи да се отдели достатъчно внимание.

В този ден не трябва да има грубости, да се казват обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на човека и трудно да се забрави. Проявете максимум нежни и топли чувства, намерете позитивните моменти в него! Проявата на любов и съчувствие днес са необходимо условие за изпълнението на вашите желания. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Идеално време за уединение, духовни и молитвени практики, за обети за мълчание и медитации. Изисква се определена концентрация. Полезни са заниманията с йога и други източни практики..

Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки. Приемете, че всичко, каквото и да е то, се случва е за по-добро. Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в спорове и избягвайте да се самосъжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да заседнете в това състояние за дълго.

Сексът трябва да бъде, колкото може повече духовен. Важни са не толкова техническите умения, които имате, колкото проявите на любов, нежност, доброта и разбиране.

Денят носи нови енергии. Изостря се чувството за справедливост и към всичко прекрасно. Може да изпаднете дори в сантименталност.

Сексът в този лунен ден е подходящ за усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри. Трябва да е активен, но ако предварително се чувствате уморени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си. Липсата на сексуално желание в 13 лунен ден или усещане за умора е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои ресурси и не сте разчели правилно силите си.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space