Луната е в знак Телец в 00:43ч на 7 май до 02:22ч на 9 май

Лунното влияние прави хората по-упорити и напористи. Търпението нараства, увеличава се силата на волята. Това е чудесно време за решаване на практически въпроси. На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. През този период не бива да прахосвате пари или да правите необмислени и спонтанни разходи. Уверете се, че всички кранове са в изправност и от тях не капе вода: смята се, че така „изтича“ финансовото благополучие.

В астрологията периодът на Луната в знака Телец се счита за пасивно време, но със знак плюс. През този период не бива да действате без добре обмислен план. Твърде много активност може да доведе до преумора или емоционално изтощение. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност. А ако не сте в настроение да правите нещо, можете с чиста съвест да си легнете вкъщи и да се отдадете на сладко безделие.

Противопоказано е да се пие много течности, защото сега води до подуване. Гърлото е уязвимо, така че трябва да се пази от студени напитки.

banner

29-ият лунен ден обикновено е последният ден от лунния месец или бележи прехода от последната фаза на Луната към новолунието. Един от най-тежките дни на лунния месец, в който се активизират тъмните сили на астрално равнище. Символи на деня са октопод, хидра, но вместо да се борите с тях, е добре да се снишите, за да си върнете силата. А на всяка отрязана глава на хидрата, израства нова, т.е. от един проблем може да произлезе друг.

В лунният календар този ден е определен като сатанински. Не трябва да се започва нищо ново, а още по-добре да не се планира нищо и да не се вземат важни решения. В този ден не се занимавайте с нищо друго освен с обичайни и необходими битови и житейски цели.

Бъдете внимателни, не се поддавайте на илюзии, измами и страховете си. Необходимо е да се въздържате от негативни емоции, добре е да се простят всички обиди, не приемайте нищо на вътре в себе си. Днес при много хора ще са характерни силна раздразнителност, депресия, главоболие, обостряне на хронични заболявания, необосновани страхове и безпокойство. Тъмни мисли и предчувствия могат да ви завладеят. В такова състояние е трудно да се даде обективна оценка на събитията, да се вземат решения, да се ангажирате с отговорна работа. Отпуснете се, ако има такава възможност, не се претоварвайте.

Това е най-неблагоприятното време за бизнес. Сега не трябва да се подхваща нищо важно. Да не се подписват контракти, договори, да не се сключват сделки, да не се приемат нови служители във фирмата, преговорите също трябва да се изключат. Началниците да се въздържат от правене на забележки на персонала. Да не се провокират конфликти. В отношенията с колегите съблюдавайте строг неутралитет.

Не правете големи покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде на вятъра. Купените вещи ще се окажат безполезни и ненужни. Избягвайте масови мероприятия и по възможност пътувания, защото има вероятност от аварии и непредвидени опасности.

Препоръчва се очистване на шлаките и физическото тяло също. Домът се изчиства с огън (обикаляне със свещ), благовония, поръсване със светена вода. Да се избягва мътна вода и тъмни места. Не носете в себе си изделия от рог и кости.

Отношенията в този ден са напрегнати. Не започвайте да се изяснявате, да влизате в спорове и конфликти. Стремете се към добри постъпки. С подрастващото поколение бъдете внимателни и гледайте да не ги докарате до раздразнение, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора.

Добре е да се откажете от всякакъв вид секс и дори да забравите, че съществува такова нещо. Сега това не носи хубави емоции, точно обратното – може да имате неприятности.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space