Хороскоп за днес за зодия Овен
Днес се радвате на случайна среща с бивш приятел или предишна приятелка. Прекарвайте повече време с децата си.

Хороскоп за днес за зодия Телец
Напълно вероятно е Телците да могат да постигнат успех в това, което тайно са си мечтали винаги и което може да ги направи, както им се струва, наистина щастливи.

Хороскоп за днес за зодия Близнаци
Трябва да проявявате предпазливост при новите познанства. Трябва да поддържате стремеж към тактично общуване с хората в противен случай получавате сериозни търкания.

Хороскоп за днес за зодия Рак
Продължават топлите и сърдечни отношения с любимия човек. Може да имате много срещи с роднини и познати. Помагате си един на друг с думи и дела.

banner

Хороскоп за днес за зодия Лъв
Уязвената гордост и самолюбие на Лъвовете може да доведат до пълно скъсване на отношенията. В семейните отношения не поемайте на плещите си допълнително натоварване.

Хороскоп за днес за зодия Дева
Ако отидете на сделка със съвестта си, то доста дълго след това се намирате в плен на заблужденията си. Ако ви въвлекат в интрига, то се пригответе сами да станете нейна жертва.

Хороскоп за днес за зодия Везни
Възможно е желанието ви да се харесате на всички да ви постави пред необходимостта да угодничите. Днес може да бъдете на висотата на своето положение.

Хороскоп за днес за зодия Скорпион
За жените-Скорпиони е възможна смяната на спътника в живота, макар че им е трудно да направят това. Пазете репутацията си.

Хороскоп за днес за зодия Стрелец
Влюбените могат да предявят претенции един към друг, което може да завърши със сериозно скарване към края на деня. В личния ви живот може да настъпи дългоочаквано събитие.

Хороскоп за днес за зодия Козирог
Не унивайте, всеки изживява периоди на любовни разочарования. През първата половина на деня са възможни скандални ситуации. Засега не започвайте нови неща у дома, изключете физическите натоварвания.

Хороскоп за днес за зодия Водолей
Избягвайте самоувереността и отрицателното отношение към разумната критика. Не се отказвайте от предложенията за продължителна колективна почивка.

Хороскоп за днес за зодия Риби
Днес не е изключен неочакван поврат в любовните ви отношения. Ако пропуснете възможността да се видите с любимия човек, може да загубите своето щастие.блиц

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space