Луната е в знак Водолей до 21:53ч на 2 май

Луната във Водолей е противоречив, но благоприятен период. Има усещане за вътрешна свобода и самочувствие. Не е време за рутинни и скучни неща. Засилен е интересът към всичко ново, необичайно. Засилва се стремежа към свобода и независимост. Благоприятно време за общуване с хора, които споделят сходни на вашите интереси. Не допускайте никого вътре в душата си.

Противопоказни са всякакви сериозни процедури за грижа за кожата – дълбок пилинг, апаратна козметика, пластична хирургия. Подходящо е за антистресови маски, билкови отвари, маникюр, педикюр. Във фитнеса се препоръчват само общо укрепващи упражнения. Уязвими са сухожилията, вените, глезените, очите, нервната система.

Енергийният фон на деня може да бъде нестабилен и променлив. Емоционалният стрес и възможните преживявания могат да създадат пречки в комуникацията и взаимодействието с другите. Препоръчва се въздържане от вземане на важни решения. По-целесъобразно е да отделите време за самопознание и вътрешно развитие. Важно е да се проявява предпазливост и сдържаност във всички ситуации, като се избягват конфликти.

banner

Това е кармичен ден. Ден за разрушение на старото, коренни реформи, преобразования и промени. Често е наричан ден на квадрата или кръста, защото е напрегнат и опасен. Човек има усещането, че нещата се случват не по неговата воля.

Добре е да се разчистите с дълговете си, да завършвате започнатите дела, да оправяте стари грешки. Противопоказни са всякакви рискове и авантюри. Пазете се от ниски помисли, гневни изблици, не започвайте важни и сериозни дела. Необходимо е да има повече самоконтрол. Не се препоръчва да бъдете на места, където има струпване на много хора. Трудно се контролират емоциите, а в тълпата бързо се зараждат отрицателни емоции.

Във всички сфери може да постигнете поставените цели, но може да имате и неприятности. Всичко зависи от правилността на действията ви. Имате реални шансове както да решите своите проблеми, така и да си създадете нови.

Отношенията в семейството може да се окажат твърде напрегнати, тъй като сега е трудно да се съхрани дипломатичност в отношенията. Висок е рискът някой от семейството да превиши правата си и да се опита да реши проблемите чрез психологически натиск. От интимност е желателно да се въздържате. Сексът във всякакъв вид сега е противопоказен. Жените да бъдат много внимателни и да се пазят от насилие. Мъжете могат много лесно да застанат на пътя на съпружеската измяна.

Желателна е вегетарианската диета. Подходящи са млечните продукти. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Полезно е еднодневното гладуване и процедурите по изчистване на организма.

Неблагоприятно време за покупки. Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

Сънищата показват, доколко сте хармонична личност и доколко сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, показва вашето истинско отношение към себе си.

Отделете време на защитата на дома си. Опушете стаите с ароматни пръчици или тамян, поръсете със светена вода или го почистете по някакъв друг начин.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space