Пълнолуние в Скорпион в 02:48ч. Възможно е да има честа смяна на настроението, остри предчувствия, особено при жените. Внимателно трябва да се отнасяме към всички знаци, които съдбата ни праща.

Емоционалната възбуда се усилва. Освобождава се голямо количество разрушителна енергия. В такова време хората стават по раздразнителни и нервни. Заедно с това се повишава чувствителността. Енергията на този период действа на подсъзнанието на човека, пробужда в него странни предчувствия и го лишава от способността да контролира своите емоции. Всяко проявление на агресия, гордост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще срещу вас. Дори наоколо да цари атмосфера на напрежение и нервна възбудимост, то вие трябва да останете спокойни и невъзмутими, доброжелателни и мъдри. В тези дни много хора виждат света откъм най-лошата му страна. Не предприемайте нищо внезапно, не вземайте решения.

Луната в Скорпиона оказва силно влияние върху пикочно-половата система. Уязвими са половите органи и дебелото черво. При бременност да се избягват и най-малките натоварвания.

Това е ден на баланс, чистота, хармония и справедливост. В този ден се постига равновесие и хармония между физическото и астралното тяло. Лесно е да я унищожите чрез проява на гняв, агресия и насилие. Добре е във всичко да се търси златната среда. Така че още веднъж, не изпадайте в крайности. Ако чувствате, че сте на път да се ядосате на човек, по-добре е да спрете да общувате и да отидете в уединение.

banner

Благоприятно е да се медитира върху символите на лунния ден – пеперудата, гълъба. Прочетете нещо за тях. Това ще ви помогне да разберете дълбочината на този ден.

Днес е много благоприятен ден, който е препоръчително да бъде прекаран възможно най-пасивно. Разбира се, ако имате любими неща, които можете да правите без затруднения и да ви дават само удоволствие, можете да ги правите. Денят способства тихата и спокойна атмосфера. Вселената препоръчва нищо да не се предприема. Колкото и да се стараете, особени резултати няма да постигнете. Общият енергиен спад обхваща всички страни на човешкия живот. Получава се нещо като „мъртъв период”.

Днес имат право на почивка само тези, които действително заслужават, които предните дни са работили. А тези, които са бездействали, могат да почувстват спад във физическата и моралната сила. При тях ще липсва всякакво желание, ще имат променливо настроение, целият свят ще им е крив и ще са постоянно раздразнителни. Но причината за всичко това са самите те.

Препоръчва се да бъдете кротки и мирни, да не започвате да изяснявате отношения с никого, да не се държите предизвикателно. Запазете равновесие и спокойствие. В този ден не трябва да се крещи и да е безцеремонно поведението. Не бива да се нарушава хармонията на деня, каквото и да се случва. В 16-ия лунен ден няма място за кавги и конфликти – днес се смята за неприемливо да се нарушава спокойствието на други хора.

Време за контакти с природата, разходки, пътуване. Ако се замърсят дрехите ни, дори едно петънце да има, това е признак за духовна нечистота. Ден за обновяване на кръвта. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Денят е добър за всичко, свързано с пречистване, независимо дали става въпрос за общо почистване на дома или духовно прочистване.

Не е подходящо за покупки, подстрижка и за сексуални отношения и даже съпрузите трябва да го помнят това. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space