Луната е в знак Стрелец до 23:16ч на 4 март


Луната преминавайки през този огнен знак прави настройката идеалистична и с философска насоченост. Социалния и обществения живот се активизират. Сега лесно се усвоява всякаква информация. Добре е не само да се получават нови знания, но и да се предават знания и опит на другите. Засилва се склонността да се търси справедливост и да се държи на правото. Пазете се от прекомерен оптимизъм и гордост. Ограниченията се понасят трудно сега.

Да не се натоварва черния дроб с алкохол и мазна храна. Не трябва да се ядат ябълки, може да предизвикат разстройство на стомаха. Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави, седалищният нерв.

banner

Луната е на празен ход от 17:42ч до 23:16ч., след което преминава в знак Козирог.

Символите на този ден са Мечката и Шива. Днес мъжката енергия царува върховно. Всичко старо рухва и възниква ново. Ден за съзидание и активност. Енергийно силен ден, в който се пробуждат силите на природата. В човек също идва огромна сила и е много важно да знае как да я употреби. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се отпуснат и да поспят повече.

Луната ще благоприятства начинанията. Добре е да се възползвате от засилената енергия на деня и да решите всички двусмислени и сложни въпроси. Планове по-добре да не правите, а да живеете свободно, доверявайки се на интуицията и случайността. Обръщайте внимание на всички символични знаци.

Благоприятен период за всякаква домакинска работа. Ремонтът, пренареждането на мебелите, почистването ще бъдат лесни и няма да оставят умора. Можете да изхвърлите стари ненужни неща – така ще изчистите енергийното пространство на къщата.

Благоприятно е за физическо натоварване, за йога, за активна творческа работа. Не бива в 24 лунен ден да се изпитва апатия, униние, отчаяние. Трябва да се използва активно за укрепване на собственото здраве и за повишаване на духовното ниво. Да се избягват тълпите и масовите мероприятия.

Болестите започнали в този ден не са опасни и не оставят последствия. Благоприятно е лечението чрез билки. Не е добре да се гладува, точно обратното – трябва да се яде и да се пият много течности.

Ден, в който трябва да се изяви любовта. Добър за контакти и завързване на познанства, за съпружески отношения и любовни срещи. Лесно могат да се изгладят и най-сериозните противоречия. Необходимо е да се използва това време и да се оправят семейните отношения.

24-ти лунен ден е свързан с плодородието. Подходящо е за зачеване на деца. Повишена е мъжката сексуална енергия. Ако нямате възможност да я реализирате, то следва да се заемете с физически упражнения, автотренинг и др. В противен случай излишъкът от сексуална мъжка енергия може да навреди на здравето.

Днешното подстригване или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която е необходима за следващите няколко дни. Добре е да имате много сънища или повтарящ се сън. Неприятните сънища показват наличие на сексуални проблеми изискващи своевременно решение. Ако сънищата ви са приятни, то всичко е наред.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!