Луната е в знак Риби до 02:20ч на 11 март


Занимавайте се с художествено творчество, почивайте, медитирайте. Фантастиката работи на пълни обороти, привлича ни фантастичното и мистичното. Разумът отстъпва пред емоциите, вътрешният свят е по-важен от външния. Време за медитация и интроспекция.

Рибите оказват влияние върху краката, ходилата и лимфната система. Каквото и да направите за краката си днес ще има двойно положителен ефект. Изключение правят хирургичните процедури на краката. Всяка част от тялото се отразява в рефлексните зони на стъпалата и може да се въздейства чрез масажиране на акупресурните точки върху тях. Жените трябва да започват масажа от левия крак, мъжете от десния. Натискаме с палци отделните зони за около 1 минута, като постепенно увеличаваме натиска. Също е добре да усукваме и издърпваме всички пръсти на краката. Тези масажи могат да помогнат за облекчаване на спазми или напрежение в тялото и да помогнат за премахване на токсините от тялото. Вана със соли също ще бъде от полза за краката. Подходящи етерични масла и аромати: мента, бергамот, ветивер, салвия.

banner

Всичко, което внасяме в организма, действа много по-интензивно при Луна в Риби, отколкото през останалите дни. Затова се опитайте да избягвате алкохола, никотина и различни други отрови сега.

Погрижете се не само за тялото, но и за душата си – пуснете си релаксираща музика, четете, рисувайте, почивайте, медитирайте, оставете се да се поглезите…

Денят носи хармонична енергия, придава приповдигнато настроение. Бъдете открити и искрени. Изпълнете сърцето си с чистата, хармонична енергия на деня. Добре е това време да бъде посветено на благодарността и обобщение на случилото се през лунния месец. Вземете лист хартия и химикалка и запишете всичко, което ви се е случило добро и лошо, след което мислено благодарете за всичко – за уроците, за учителите, за даровете на съдбата. Едновременно с прочистването на мислите, въведете ред у дома, около себе си.

Новолунието е символ на ново начало, пречистване и духовно прераждане. Не се опитвайте да плувате срещу течението, а вместо това се опитайте да се адаптирате към промените, които ще настъпят в живота. Съпротивлявайки се на промяната, можете да унищожите плана, създаден от Космоса за вас и в резултат на това да пропуснете важните възможности, които това новолуние ще ви предостави. За да успеете и да стигнете до върха, трябва да сте напълно уверени във всяко свое действие.

Вярвайте, че всичко се подобрява! Гледайте в бъдещето с увереност и очаквайте най-доброто! Бъдете оптимисти и нека постепенно пред вас се откриват по-добри възможности! Разширете хоризонтите си! Вие сте на път към възстановяване и подобрение! Не изпускайте от поглед целите си!

Нека днес бъде денят на обещаващото бъдеще! През целия ден си напомняйте за вашите цели, вашите ръководни принципи, вашите ценности, че всичко върви чудесно и че всичко е там, за да ви помогне.

Ако се явява нещо като бариера: отлагането е пречка, както и това, че сте откъснали очи от пътеводната си звезда, от целта, от желанието си. Осмелете се да продължите въпреки страховете си, защото само неизвестното винаги е страшно!

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!