Нарастваща Луна в знак Рак до 15:42ч на 21 февруари

Луната в дните на Рака предизвиква цялата гама от различни емоции. Това е времето за проявление на онези чувства, които човек отдавна потиска в себе си. В много от нас живеят заключени много емоции, неподозирайки или отказвайки да признаем тяхното съществуване. През този лунен период човек е лесно податлив на бързи емоционални реакции.

Интуитивните усещания се засилват. Впечатлителността и възбудимостта се увеличават. Повишената нервност и емоционалност често водят до изостряне на безсънието. По това време са особено уязвими гърдите, млечните жлези, черният дроб и жлъчния мехур. Възможно е да се появят нарушения във функционирането на стомаха и на цялата храносмилателна система.

banner

Енергийно силен ден. Пробуждат се огромни сили, които трябва да бъдат отправени единствено към съзидание. Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. Пренасочете енергията си към конструктивни практически дейности. Всичко, което се започне, трябва да бъде доведено до край. Да не се предприемат рисковани дейности.

Денят е лош за всяко ново начинание. По-добре е да отложите всички важни събития. Повечето хора днес показват нервност, непостоянство, обидчивост и нежелание за компромис, както и болезнена емоционалност.

Енергията на деня ни подтиква да правим добро на ближните си и днес е полезно да проявим повече милосърдие и състрадание, да правим дарения и да се занимаваме с благотворителност. Дайте на всички радост, надежда и вдъхновение. Много е полезно да се дава милостиня. Това е ден на алтруизъм, снизхождение, молитва и разбиране на своето място в нашия свят.

От гледна точка на езотериката 12-ти лунен ден се счита за ден на словесната магия. Желанията, които задавате, със сигурност ще се сбъднат. Основното е, че вашите желания трябва да бъдат екологични – да не вредят на другите.

Добро време е да се вслушате в повика на душата си, да й дадете това, което иска, независимо от обстоятелствата и вътрешните бариери на ума. В 12-ти лунен ден интуицията е много засилена. Което може да доведе до възможни прояви на финия свят (образи на видения). Медитацията може да отговори на много въпроси.

Счупени съдове или разлята течност днес се считат за лоша поличба. Говорят за грешния път, по който вървите. Любов и връзки – Днес можете да срещнете сродната си душа. Това е ден на емоции и чувства, който е изпълнен с романтично настроение.

Домакинска работа – Този ден не е подходящ за различни домакински задължения. Затова се опитайте да вършите само работата, която е наистина необходима. Това е ден за вътрешна работа върху себе си.

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space