Прочулата се като Мис Джигит силиконова красавица Катрин Йорданова беше пусната под гаранция от 5000 лева. Младата жена обаче се оказа, че няма средства и ще обжалва размера й. Катрин е безработна и не живее постоянно в България, а в Германия, където родителите й притежават транспортна фирма, съобщава „Телеграф“.

„Беше ужасно, не е като 5-звезден хотел. Искам да се наспя“, заяви пред очакващите я след ареста във вторник журналисти.

Резултат
Силиконката беше задържана в понеделник, след като при рутинна проверка на столичната улица „Атанас Манчев“ пътни полицаи я сгащиха на кокаин. Мацката бе спипана зад волана на Mercedes-Benz S 63 AMG Coupe C217. Часове по-късно излезе и кръвната й проба, която потвърди, че Катрин е шмъркала, преди да се качи да кара скъпата кола.

banner

Тя обаче твърди, че все още не е получила официално резултатите от пробите, за да ги коментира. Катрин беше категорична, че никога не е употребявала наркотици.

„Тренирам. Ходя на фитнес и бокс. Не съм престъпник или човек, който употребява дрога. Знам, че тези тестове често дават фалшив резултат”, заяви тя. Въпреки че с този автомобил Катрин има снимки в социалните мрежи, както и клип, на който се вижда как го юрка с 256 км/ч по магистралата, колата не е нейна.

Чужда собственост е и мерцедесът G-class, на който пластмасовата мадама отново демонстрира шофьорските си умения, а на панорамното стъкло се мъдри стикер „Република България – Народно събрание”. Също като циците й обаче се оказа, че не я „опъва“ някой вездесъщ депутат, а просто лепенката е менте.

Изненада
„Катрин Йорданова не е носител на титлата „Мис Силикон“. Тя само се яви на конкурса преди 2 години. Има поощрителна награда „Мис Силикон Естетик“, но това не е титла. Ще съдя медии, които свързват марката и конкурса „Мис Силикон“ с Катрин Йорданова. Това, че се е явила на някакъв конкурс, не я прави Мис“. Това коментира организаторката на конкурса „Мис Силикон“ Мариана Маринова.

Освен че живее през по-голямата част от времето в Германия и е безработна, Катрин Йорданова няма собственост. Това според юристи означава, че най-вероятно трудно ще може да й удържат глобите и равностойността на автомобила. Този модел на мерцедес се продава средно за около 60 000 евро, показва проверка в автокъщите.

От прокуратурата съобщиха, че по случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 343б, ал. 3 от НК, за което се предвижда наказание „лишаване от свобода“ от 1 до 3 години и „глоба“ от 500 до 1500 лева.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!