Гери - Никол скандализира в пловдивска дискотека

  • Published in Lifestyle

Гери- Никол, която никога не е бягала от провокациите, показа неприличните жестове пред стотици гости в пловдивска дискотека и пред хилядите си фенове в социалните мрежи.

Гери-Никол беше част от плеядата известни личности, които бяха гости във вторник вечерта на концерт-промоцията на фолкаджийката Теди Александрова. Преслава, Ивана, ДесиСлава, Бони, Яница, Емрах Стораро, Ариа, Джордан, Илиян Тупалката и Борис Дали бяха другите мега купонджии, които си отпуснаха душата и дадоха воля на танците и закачливите песни.

Най-активна на сцената беше именно Гери-Никол, която мяташе бесни кючеци, премяташе се от едни мъжки прегръдки на други и в момент на екстаз показваше средни пръсти, които впоследствие облизваше предизвикателно. Ударно в танците се включи и Бони, която се раздаде на макс и не пропусна да се омеша с чалга феновете.

Ивана, която винаги е била известна със сдържаното си поведение, този път не пропусна да се разцелува с Теди Александрова, която се опитваше да влезе в ролята на домакин и да обгрижи всичките си известни гости. След размяната на нежности между нея и Ивана последната побутна вечната си дружка - перкусионистката Стояна, също да прегърне блондинката.

Banner 468 x 60 px