Михаела Маринова с ново вълнуващо начинание

  • Published in Lifestyle
Михаела Маринова с ново вълнуващо начинание в. Монитор

Младата певица Михаела Маринова се заема с ново вълнуващо начинание. След като взе бронзовия медал в риалити шоуто „Като две капки вода“, изпълнителката на „Стъпка напред“ е готова със следващата си изненада за феновете – сценично представление.

Маринова ще го представи за първи път на 17 юни на сцената на Софийската опера и балет. Става дума за операта „Човешкият глас“ на Франсис Пуленк, която певицата подготвя за завършването на висшето си образование..

„Предстои ми нещо вълнуващо! След 4 години ,споделени с много емоции и знания, завършвам своето обучение по музикално сценична режисура в НМА “ Панчо Владигеров”.

Заповядайте на първото представление, в което не пея, не танцувам, не съм на сцената, а зад нея!“, анонсира Маринова.

Тя е режисьор на спектакъла, диригент е Борис Спасов, на пианото ще е Ангел Николов, а главната роля ще изпълнява Мария Чавдарова.

Заради мерките, свързани с коронавируса, Михаела Маринова проведе голяма част от последните си лекции в специалността Музикално-сценична режисура онлайн. „Музика не можеш да учиш от дистанция, както и много други неща според мен. Конкретно изкуството от дистанция е трудно да се научи. Трябва да си там, да вриш във всичко това. Иначе само си приказваме“, сподели неотдавна пред „Монитор“ звездата. 

Banner 468 x 60 px