Край на забраните! Чалгата се завръща на две вълни

  • Published in Lifestyle
Край на забраните! Чалгата се завръща на две вълни HotArena

Чалгата се завръща на две вълни за участието си в нощните заведения.

Първата вълна от чалга певци ще е непосредствено след отварянето на нощните заведения в края на месеца. След това се очаква нов сериозен наплив на участия в края на месец май, когато са планирани абитуриентските балове. Началото ще постави Преслава, която ще пее непосредствено преди Великден в столична чалготека, още на следващата вечер в петък на същата сцена ще се появи Софи Маринова. На 30 април Диона и Малката също имат участия.

Втората сериозна инвазия на поп-фолк изпълнителите е планирана за втората десетдневка на месец май, показва проверка на „България Днес“..

Нощните заведения с ангажирали популярни имена с надеждата, че празнуването на абитуриентските балове ще се случи в целия им блясък. Благоевградска дискотека се похвали, че за 24 май там ще пее Азис, а на следващия ден и Софи Маринова. Здрав купон за завършващите ученици ще има край морето. Там ще блести Софка и  Десислава. Веселба ще има и преди да отворят дискотеките. Камелия се оказа най-нетърпелива от колежките. Още утре вечер ще има изява във Варна, но не в нощно заведение, а в ресторант.

Banner 468 x 60 px