Машините очевидно се компрометираха днес с този доклад, който излезе на ДАНС. Това каза пред журналисти в парламента лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

Правителството на Денков трябва да подаде оставка незабавно заради пробива в националната сигурност, извършен от негов служител и то високопоставен, смята Костадинов.

Още днес Михаил Стойнов (зам.-министър на електронното управление, бел. на реп.) трябва да бъде арестуван, категоричен е лидерът на “Възраждане“. На второ място, смята той, трябва веднага ЦИК да излезе с решение, с което да се обяви за “невъзможно“ машинното гласуване, каквато опция има в Изборния кодекс, ако някоя от машините се повреди.

banner

Правителството на Денков трябва незабавно днес да подаде оставка заради пробив в националната сигурност, извършен от негов служител, изтъкна Костадин Костадинов. Оказва се, че един заместник-министър може да повтори цялата процедура, да заснеме всичко това и „да си го отнесе съвсем безпрепятствено. Това не е държава“, заключи лидерът на “Възраждане“. Ако искаме хората да имат доверие в изборния процес, трябва да се случат тези три неща, подчерта той.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!