Destiny

5 пъти обират Мира Добрева

  • Published in Lifestyle

Мира Добрева е сред най-обираните родни звезди. Телевизионерката беше обрана за пети път през 2018 година.

Крадецът влязъл в дома й, докато водещата е вкъщи и сладко спи. Това е най-големият шок, който изживяла блондинката. "Взел е всичките ми документи, пари, бижута и дребни вещи. Отишъл до леглото ми, ровил в шкафовете. Ако има нещо по-страшно от самия обир, това е зловещото усещане, че някой е до главата ти докато спиш и че няма гаранция, ако се събудиш в този момент, дали ще останеш жив", споделя Мира. 

Подобно на колежката й, и в дома на Кристина Патрашкова нахлуват крадци за пореден път. Случаят е от това лято, докато тя е на почивка. Подобен шок наскоро изживя и малкият човек Георги Софкин. Преди няколко седмици той се връща в дома си в Стара Загора и намира вратата разбита. Пред него изскача мъж от ромски произход, който се заканва да го убие и избягва навън, а малкият човек остава без яке, касетофон и 200 лева. 

С обрана къща останаха преди година Стоянка Мутафова и Муки. Те трябваше да преживеят загубата на 60 бона, задигнати от дома и в Лозенец. В дома на Камен Воденичаров също нахлуха крадци преди малко повече от 5 години. Колегата му Евгени Будинов завари дома си разбит през 2017 година. Наскоро Дара остана без смартфона си и дори обяви награда за този, който й го върне. През 2012 година пък току що изплатената кола на Стефания Колева беше открадната, пише България днес.

Banner 468 x 60 px