Destiny

Ева Веселинова избухна срещу „На кафе“: Не се подмазвам и не лицемернича, затова не съм в предаването!

  • Published in Lifestyle

“Не се подмазвам, не лицемернича и не се крия зад маската на дипломатичността„, така избухна Ева Веселинова, след като напусна „На кафе“.

Бившата господарка на ефира изля яда си и призна каква е причината да не е редом до Гала.

„Спя спокойно вечер, защото не съм направила лошо на никого. Живея живота си така, че да помагам на колкото мога повече хора“,  каза още надарената блондинка.

Според слуховете пръст в уволнението на Ева има бившата й колежка Андреа Банда Банда. Двете не могат да се понасят от месеци насам и са постоянно на нож, пише „България Днес“. Извън ефир даже не се поглеждат. За разлика от Банда Банда, която е тиха и кротка, Ева не цепи басма на никого. Действията й изобщо не се нравят на Гала и продуцентите, затова решават да оставят Андреа, която набира повече фенове, за сметка на бившата господарка.

Веселинова е разочарована от случващото се в родните телевизии и според нея там работят повече връзкари, отколкото кадърни и можещи хора. "Постигнал съм всичко със собствени усилия, не дължа нищо на никого, което ми дава огромно спокойствие и увереност", казва Ева. Като се съди по думите й думите, сигурно се опитва да захапе враг номер едно - Андреа Банда Банда.

Запознати шушукат, че е навряна в телевизията от заможните си родители.

„Засега мисля да си почина малко и да поработя върху други проекти“ добавя Веселинова.

 

Banner 468 x 60 px