Коцето разпродава колите си заради „Порше”-то

  • Published in Lifestyle
Коцето разпродава колите си заради „Порше”-то HotArena

Константин намери начин да финансира щедрия подарък, който си направи спонтанно за рождения ден.

Хитовият певец, който неотдавна празнува 44 години, си взе бяло „Порше” и веднага го презентира във видео, което сподели от партито в дома си. „А сега се чудя как ще го плащам”, сподели Коцето с усмивка в клипчето преди да представи скъпарския автомобил на почитателите си и гостите, сред които първи бяха рокаджията Димитър Ковачев – Фънки и актьорът Станимир Гъмов

Е, дни по-късно Коцето вече бе решил как да плати „Поршето”. Той продава две лъскави коли от колекцията си, с които доскоро се фукаше. Поне не продава колата, която кара жена му Надя, шегуват се в бранша, след като изпълнителя пусна обявата в социалната мрежа, писа Уикенд.

„С болка в сърцето ви съобщавам, че съм решил да се разделя с моите зверове”, обяви Коцето и сподели снимки на двете коли с еднакви цифри в регистрационните номера – бял „Мерцедес – S” и „Нисан GT-R”. Певецът се е доверил за продажбата на свой приятел, който има такъв бизнес. Колите вече могат да се открият в сайта му на фирмата му. „Нисан GT-R” е обявен за 166 666 лева, а „Мерцедес – S” се продава за 66 666 евро. Почитатели веднага забелязаха съвпадението в цените и предположиха, че е търсено. Коцето може би е проявил суеверие като е заложил 6-тици в цените на колите си.

Banner 468 x 60 px