Тони Стораро легна с COVID - 19 в болница

  • Published in Lifestyle
Тони Стораро легна с COVID - 19 в болница в. Монитор

Царят на купона Тони Стораро е пипнал COVID-19 и в момента лежи в за лечение в МБАЛ - Шумен, научи "Монитор" от близки до родения в Шумен изпълнител.

44-годишният Тунчер Фикрет Али, както е известен за официалните власти певецът, постъпил в болницата на 31 август т. г. с диагноза пневмония. След последвалия тест за коронавирус дошла и лошата новина за положителен резултат. Самият Тони Стораро отхвърли телефонните повиквания, при опит да разберем лично от него какво е състоянието му и как върви лечението.

Страхът от коронавируса преследва популярния изпълнител още от началото на пандемията. През юли т. г. човекът глас призна в прав текст: "Страхувам се, всеки един нормален човек се притеснява да не се разболее. Този вирус е нещо ново. Не се знае какво точно причинява и как протича." - коментира тогава Стораро.

Според шуменски приятели и роднини на таткото на Фики, той бил много стриктен по отношение на грижите за здравето си, както и това на своите близки и в условията на коронапандемия водил на изследвания и роднините си, да е сигурен, че и те са добре, а и него нищо не го застрашава в тяхната компания. Навън звездата винаги носел маска и ограничил "заиграванията" с публиката и по-близките контакти.

 

Banner 468 x 60 px