Луната е в нарастваща фаза и в знак Козирог до 02:31ч на 25 септември

Емоциите сега са оставени настрана, разумът е на първо място. Лунното влияние подтиква към повече практичност, организираност, отговорност. През това време хората са праволинейни, но им липсва чувство за такт и всякаква дипломация. Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да се избягва безпорядъка. Смело решавайте трудни задачи. Общуването с по-старото поколение, когато Луната се намира в Козирог, далеч не е най-идеалното. Младите семейства да стоят по-надалеч от своите родители.

Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете. Противопоказни са всички операции на зъбите, ставите и жлъчката.

banner

10 лунен ден символизира пълна чаша, бликащ фонтан. Цялата енергия, която носи нощното светило остава събрана вътре в тази „чаша” и може да бъде използвана само за добри и благи дела. Възползвайте се от всички възможности. Плановете могат да се приведат в действие. Получавате възможността да използвате енергията на Вселената, която помага да реализирате своите планове. Предприемайки стъпка към вашата цел, вие вече не го правите сами, а с помощта на по-висши сили. Това е като протегната насреща любезна, силна ръка на космическия помощник. Началото на всяко важно дело може да бъде положено в този лунен ден. Добре е да се правят големи покупки, които подобряват живота.

Десетият лунен ден е идеален за домакински задължения, да започнете ремонт, да промените цвета на стените, да пренаредете мебелите или организирайте общо почистване. Днес ще почувствате добре енергиите на Луната и интуицията ви ще ви подскаже как да привлечете хармония във вашето пространство. Можете да направите това, ако се вслушате в собствения си вътрешен глас.

Този ден носи сила и енергия, затова можете да се заемете с всякакви важни дела – успехът ви ще бъде обезпечен. Сега е време за прояви на любов. Десетия лунен ден е благоприятен за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контакти. Денят е свързан с традициите, рода, семейството, кармичната памет. Добре е да отделите повече време за родители, роднини, децата си, да се съберете цялото семейство. Не се препоръчва уединение.

Хората, родени в десетия ден от лунния календар, съответстват на неговия дух: те често имат тясна връзка с предците. От една страна, те могат да се възползват от това, от което получават сила.

Един от най-силните енергийни дни. Жизненият потенциал максимално нараства. Човек се чувства изпълнен със сила, самоувереност, ентусиазъм и желания за действия. Тази сила трябва да бъде отправена към съзидание. Не се препоръчва нито пасивност, нито да се претоварвате.

Необходимо е да се прояви повече предпазливост и внимание във всички дела. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Сдържайте се от пристъпи на гняв и ярост. Изходът от събитията ще е трудно предсказуем. Избягвайте рисковете.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space