Митнически служители от ТД Митница Русе задържаха 3742 „маркови“ парфюма при проверка на товарен автомобил.

На 12.08.2023 г. в района на ГКПП Дунав мост 2–Видин-Калафат митнически инспектори селектират превозното средство за щателна проверка. Водачът, български гражданин, е обявил, че превозва групажна стока за Германия.
В хода на контролните действия митническите служители откриват два палета, описани в транспортните документи като строителни материали. Инспекторите установяват, че в палетите вместо описаната стока има парфюми с обозначения на световноизвестни търговски марки.
Установените общо 3742 „маркови“ парфюма са задържани от митническите власти в изпълнение на Регламент (ЕС) №608/2013 относно защитата на правата върху интелектуалната собственост. За случая предстои уведомяването на правопритежателите на съответните търговски марки.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space