През нощта ще бъде предимно ясно, вятърът ще отслабне. В сряда ще бъде предимно слънчево. След обяд над планините в Западна България ще е с купеста облачност, но почти без валежи.

Вятърът ще се ориентира от изток-североизток, ще е слаб, в източните райони – до умерен. Сутринта ще е хладно, в отделни котловинни полета в Западна България с минимални температури около 10°, но дневните ще се повишат и максималните ще бъдат между 25° и 30°, в София – около 26°.

Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца, през деня слабо ще се понижи.

banner

В планините ще бъде предимно слънчево. След обяд над масивите в Западна България ще е с купеста облачност, но ще е почти без валежи. Ще духа до умерен вятър от изток-североизток, по най-високите върхове – от запад-северозапад. Температурите слабо ще се повишат и максималната на височина 1200 метра ще е около 21°, на 2000 метра – около 13°.

По Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са между 24° и 27°. Температурата на морската вода е 24°-26°, на север от н. Калиакра – около 21°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 27 мин. и залязва в 20 ч. и 36 мин. Продължителността на деня е 14 ч. и 08 мин. Луната в София залязва в 15 ч. и 34 мин. и изгрява в 00 ч. и 14 мин. Фаза на луната: един ден след последна четвърт.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!