Двама извършители на престъпления на територията на пловдивския квартал „Тракия“ са задържани вчера от служители на Пето РУ.

Около 14 ч. последвала незабавна намеса на униформените, след като пътници в автобус от градския транспорт сигнализирали, че жена се държи агресивно към водача. Според предварителната информация, тя била във видимо неадекватно състояние и още с качването си в автобуса започнала да обижда шофьора, а по време на движение го нападнала и физически. Установена е самоличността  на арестуваната – на 38 години, известна на полицията за престъпления с  наркотични вещества.

За грубата хулиганска проява срещу нея е образувано досъдебно производство по чл. 325, ал.1 от НК.

banner

Същия ден в районното управление бил отведен и 36-годишен криминално проявен и осъждан пловдивчанин. В дирите му разследващите влезли след кратко издирване като заподозрян за две поредни кражби. Според събраните доказателства, в събота мъжът задигнал 4 стека цигари от хранителен магазин, а два дни по-късно отнел мобилен телефон и около 600 лева от раница, оставена за кратко без наблюдение в търговски център. Работата по документиране на случаите продължава.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space